Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

«Σκληρό πόκερ για Κοουτίνιο και Ντεμπελέ»

Ο Πεπ Σεγούρα βλέπει «κοντά» τις δύο μεταγραφές, αλλά Λίβερπουλ και Μπορούσια Ντόρτμουντ το διαψεύδουν.

Θα… φτύσει αίμα η Μπάρσα για να κάνει δικούς της Φιλίπε Κοουτίνιο και Ουσμάν Ντεμπελέ. Ο αθλητικός διευθυντής Πεπ Σεγούρα υποστήριξε ότι «συζητάμε για Κοουτίνιο και Ντεμπελέ, είμαστε κοντά, αλλά μέχρι να γίνει, δεν θα πούμε τίποτα». Και η απάντηση των Λίβερπουλ και Μπορούσια Ντόρτμουντ δεν άργησε να έρθει.

«Δεν ξέρω γιατί ο κόσμος λέει αυτά τα πράγματα. Δεν ξέρω καν ποιος είναι αυτός, δεν τον έχω γνωρίσει ποτέ» είπε για τον Σεγούρα ο προπονητής της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, ξεκαθαρίζοντας ότι «έχουμε πει ό, τι είχαμε να πούμε. Δεν υπάρχει κανένα νεότερο. Κανένας από τον σύλλογο δεν μου είπε τίποτα από την τελευταία φορά που μιλήσαμε».

Ο αγγλικός σύλλογος επιμένει ότι ο Κοουτίνιο δεν πωλείται, αλλά ο 25χρονος Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός έκανε επίσημο αίτημα μεταγραφής, θέλει όσο τίποτε άλλο να παίξει στην Μπάρσα και όλα δείχνουν ότι θα φορέσει τα «Μπλαουγκράνα», προτού ολοκληρωθεί η μεταγραφική περίοδος, στο τέλος του μήνα.

Κάτι παρόμοιο αναμένεται να συμβεί με τον Ντεμπελέ, ο οποίος εξακολουθεί να προπονείται μόνος του και να είναι τιμωρημένος από την Μπορούσια, ο γενικός διευθυντής της οποίας, Χανς Γιόαχιμ Βάτσκε, ξεκαθάρισε ότι δεν έχει υπάρξει καμία εξέλιξη στην υπόθεση μεταγραφής.

«Η Μπάρσα επιθυμεί την μεταγραφή του Ντεμπελέ, αλλά παρ’ όλα αυτά δεν έχει πλησιάσει ούτε χιλιοστό» τόνισε χαρακτηριστικά ο ισχυρός άνδρας του γερμανικού συλλόγου, ο οποίος φέρεται πολύ ενοχλημένος με τις δηλώσεις του Σεγούρα.

πηγή: blaugrana

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button