ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Κάνει πρεμιέρα σήμερα ο ΠΑΣ Λαμία / Live από τον LamiaPolis 87,7! (matchday)

Στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της Stoiximan SuperLeague 1, ο ΠΑΣ Λαμία θα αγωνιστεί στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου κόντρα στην τοπική ομάδα τον ΝΠΣ. #stoiximan_slgr #lamiafc #volosnfc #πρεμιέρα #SportsNews #season2023_2024

Στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της Stoiximan SuperLeague 1, ο ΠΑΣ Λαμία θα αγωνιστεί στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου κόντρα στην τοπική ομάδα τον ΝΠΣ.

Πρεμιέρα σήμερα για την Stoiximan SuperLeague 1 με την ομάδα του ΠΑΣ Λαμία να καλείται για ακόμη μία φορά να «ανοίξει την αυλαία» του νέου πρωταθλήματος. Μάλιστα, το παιχνίδι ΝΠΣ Βόλος – ΠΑΣ Λαμία εκτός από σήμερα το έχουμε δει ξανά πριν από δύο χρόνια όπου η ομάδα της Θεσσαλίας είχε κερδίσει με 2-1 σκορ.

Η ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου θέλει στη σημερινή πρεμιέρα να τα δώσει όλα, αν και δεν είναι απολύτως έτοιμη όπως άλλωστε και οι υπόλοιπες ομάδες, αλλά θέλουν να πάρουν τη νίκη για να αλλάξουν την μέχρι τώρα αρνητική παράδοση του συλλόγου στα πρώτα του παιχνίδια στη μεγάλη κατηγορία.

Ο Έλληνας τεχνικός, μετρά δύο σημαντικές απουσίες αυτές των Κυριάκου Παπαδόπουλου και Γιώργου Κορνέζου. Εκτός επίσης παραμένει ο Ομάρ Σαντάνα ο οποίος τραυματίστηκε κατά την προετοιμασία της ομάδας στην Ολλανδία, σπάζοντας ένα δάκτυλο του ποδιού του, ενώ δεν ταξίδεψαν στον Βόλο ο Νίκος Τσούκαλος αλλά και οι νεαροί Κοντονίκος, Λαμπρόπουλος, Τρόπουλος και Τερεζίου.

Από την άλλη τώρα, ο Κώστας Μπράτσος, ο προπονητής του ΝΠΣ Βόλος δεν θα έχει στη διάθεσή του τον αμυντικό Γιώργο Μύγα ενώ εκτός θα είναι και ο μεσοεπιθετικός Αχμέτ Ενγκίν.

Αξίζει να αναφέρουμε πως ο ΠΑΣ Λαμία θα έχει σήμερα την συμπαράσταση και αρκετών φίλων του που θα ταξιδέψουν από τη Φθιώτιδα στον Βόλο για να υποστηρίξουν τον σύλλογο στο πρώτο του παιχνίδι στη φετινή SuperLeague 1.

Το σημερινό παιχνίδι όπως και τα υπόλοιπα που θα ακολουθήσουν για την Stoiximan SuperLeague 1 (και όχι μόνο) θα μεταδοθεί από τον LamiaPolis 87,7 και τον Λάμπρο Αρναούτογλου που θα βρίσκεται στη μετάδοση.

Διαβάστε επίσης

Back to top button