Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

«6 στα 6» στην Περιφέρεια ο Παναθηναϊκός!

Το νικηφόρο σερί του στην Περιφέρεια διεύρυνε ο Παναθηναϊκός, ο οποίος κέρδισε χθες και τον ΠΑΣ στα Γιάννενα. #slgr #panathinaikosfc #pasgianninafc #αντίπαλοςΠΑΣΛαμία #SportsNews #season2022_2023

Το νικηφόρο σερί του στην Περιφέρεια διεύρυνε ο Παναθηναϊκός, ο οποίος κέρδισε χθες και τον ΠΑΣ στα Γιάννενα.

Ο Παναθηναϊκός, με το πέναλτι του Σπόραρ στο 96′ της χθεσινής αναμέτρησης με τον ΠΑΣ, κατάφερε να αποδράσει με το «τρίποντο» (1-0) από τα Γιάννενα.

Με την εύστοχη εκτέλεση του Σλοβένου φορ, το «τριφύλλι» διατήρησε τη διαφορά από την δεύτερη ΑΕΚ στους 4 βαθμούς και στους 7 από τον 3ο Ολυμπιακό!

Το σημαντικότερο όλων, όμως, είναι πως οι «πράσινοι» κατάφεραν να βάλουν τέλος στην… κατάρα των «Ζωσιμάδων», όπου τα τελευταία χρόνια είχαν έξι ήττες και δύο ισοπαλίες σε σύνολο οκτώ αναμετρήσεων.

Την ίδια στιγμή, ο Παναθηναϊκός έκανε το «6 στα 6» σε έδρες της Περιφέρειας στο φετινό πρωτάθλημα, εκεί όπου πέρυσι δυσκολευόταν να πάρει και ισοπαλία.

Συγκεκριμένα, η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς επικράτησε με 2-0 του ΟΦΗ στο Ηράκλειο, ακολούθησε η νίκη με το ίδιο σκορ στη Λαμία, ήρθε το εντυπωσιακό 5-1 στον Βόλο και πριν από τη διακοπή για το Μουντιάλ είχε νικήσει με 1-0 τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

Με την επανέναρξη του πρωταθλήματος, οι «πράσινοι» κέρδισαν με 1-0 τον Λεβαδειακό στην έδρα του και χθες έσπασε η κατάρα με τον ΠΑΣ με το ίδιο σκορ.

πηγή: Sport-FM

Διαβάστε επίσης

Back to top button