Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Επιστρέφει στον Ολυμπιακό το καλοκαίρι ο Καμαρά!

Επιστροφή Μαντί Καμαρά στον Ολυμπιακό αναφέρουν τα δημοσιεύματα... #stoiximan_slgr #olympiacosfc #MadyCamara #roma #αντίπαλοςΠΑΣΛαμία #SportsNews #season2022_2023

Ο Μαντί Καμαρά φαίνεται να μην είναι στα πλάνα του Ζοσέ Μουρίνιο και το πιθανότερο είναι να μην ενεργοποιηθεί η οψιόν αγοράς και να επιστρέψει το καλοκαίρι στον Ολυμπιακό.

Κάτοικος Πειραιά, αναμένεται να γίνει εκ νέου ο Μαντί Καμαρά. Ο μέσος από την Γουινέα, αποκτήθηκε από τη Ρόμα ως δανεικός το καλοκαίρι, με σκοπό να να καλύψει το κενό που άφησε ο τραυματισμός του Βαϊνάλντουμ. Ο δανεισμός περιέχει οψιόν αγοράς 12 εκατομμυρίων ευρώ ενώ οι «Τζιαλορόσι» κατέβαλαν το ποσό του 1.200.000 για το «ενοίκιο» του παίκτη. Η οψιόν βέβαια απ’ όσο φαίνεται, δε θα ενεργοποιηθεί.

Ο Καμαρά φέτος, με τη φανέλα της Ρόμα, μετρά 15 συμμετοχές, αλλά το τελευταίο διάστημα φαίνεται να είναι εκτός πλάνων. Χαρακτηριστικό είναι πως μετά τη διακοπή του Μουντιάλ, ο Καμαρά έχει αγωνιστεί μόλις 1′ στον αγώνα με την Σπέτσια, ενώ παρόλη την λειψανδρία στη μεσαία γραμμή, ο Μουρίνιο εμπιστευόταν πιο εύκολα παίκτες από την Πριμαβέρα σε σχέση με αυτόν. Με την επιστροφή πλέον και του Βαϊνάλντουμ στο ροτέισον της ομάδας, είναι εξαιρετικά αμφίβολο να πάρει ευκαιρίες στο τέλος της χρονιάς, κι ας είναι αρκετά τα παιχνίδια.

Έτσι όπως όλα δείχνουν, ο Καμαρά θα επιστρέψει το καλοκαίρι στον Ολυμπιακό, με τον οποίο το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2024.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button