Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Στην έξοδο από τον Ολυμπιακό ο Ραφίνια

Πολύ πιθανό μοιάζει το ενδεχόμενο να αποχωρήσει ο Ραφίνια από τον Ολυμπιακό, ύστερα από την έλευση του Κένι Λαλά. Τι ισχύει για τον Μοχάμεντ Ντρέγκερ.

Πολύ πιθανό μοιάζει το ενδεχόμενο να αποχωρήσει ο Ραφίνια από τον Ολυμπιακό, ύστερα από την έλευση του Κένι Λαλά. Τι ισχύει για τον Μοχάμεντ Ντρέγκερ.

Τα πάνω-κάτω φαίνεται πως θα φέρει στο δεξί άκρο της άμυνας του Ολυμπιακού η άφιξη του Κένι Λαλά.

Από χθες είχε γίνει γνωστό πως από τη στιγμή που έρχεται ο Γάλλος μπακ-χαφ είναι πιθανό να αποχωρήσει ένας εκ των Ραφίνια ή Μοχάμεντ Ντρέγκερ από τους Πειραιώτες.

Σημερινές πληροφορίες αναφέρουν πως εκείνος που βρίσκεται κοντά στην έξοδο είναι ο Βραζιλιάνος άσος.

Ο Πέντρο Μαρτίνς φαίνεται πως δεν υπολογίζει καν τον έμπειρο παίκτη, αφού στα τελευταία τέσσερα ματς έχει παίξει μόνο στο πρόσφατο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη.

Ωστόσο, η υπόθεση του Ραφίνια είναι πολύ δύσκολη, αφού το καλοκαίρι είχε υπογράψει συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές που φτάνουν το 1,5 εκατ. ευρώ και δύσκολα θα βρει τώρα ομάδα να του προσφέρει 700 με 800 χιλιάδες ευρώ μέχρι το τέλος της σεζόν.

Η όποια κίνηση, μάλιστα, πρέπει να γίνει άμεσα, αφού αύριο κλείνει η χειμερινή μεταγραφική περίοδος στα κορυφαία πρωταθλήματα.

Υπάρχει, βέβαια, και το ενδεχόμενο επιστροφής στη Βραζιλία, όπου το σχετικό «παράθυρο» θα είναι ανοικτό για έναν μήνα ακόμα μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος.

Ο Μαρτίνς, βέβαια, δεν είναι ικανοποιημένος ούτε από τον Ντρέγκερ, ο οποίος έχει δείξει πολύ λίγα πράγματα αυτό το διάστημα.

Το θέμα είναι περίπλοκο και ελλοχεύει ο κίνδυνος να μείνει με τέσσερις δεξιούς μπακ (!) ο Ολυμπιακός μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ίσως σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο να γίνει προσπάθεια να φύγει ο Ντρέγκερ, αφού ο Λαλά και ο Ανδρούτσος φαίνεται πως θα αποτελέσουν τις πρώτες επιλογές του Πορτογάλου τεχνικού το επόμενο διάστημα σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Πηγή: Sport- fm

Διαβάστε επίσης

Back to top button