Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Ιωνικός-Βόλος: Με κοινό στόχο την επιστροφή στις νίκες

Οι Ιωνικός και Βόλος αναμετρώνται στη Νίκαια (16/1, 19:30), ευελπιστώντας αμφότεροι ότι θα επιστρέψουν στα νικηφόρα αποτελέσματα. #slgr #volosnfc #ionikosfc #αντίπαλοιΠΑΣΛαμία #SportsNews #season2022_2023

Δύο φορές έχει υποδεχθεί ο Ιωνικός το Βόλο και οι μεταξύ τους αναμετρήσεις έχουν ολοκληρωθεί με ισοπαλία, 1-1 για την κανονική διάρκεια του περσινού πρωταθλήματος και 2-2 για τα Playouts.

Συνολικά έχουν τέσσερις συναντήσεις και κυριαρχεί η ισοπαλία, αφού και στον Βόλο για την περσινή περίοδο η αναμέτρηση τους τελείωσε ισόπαλη με 1-1.

Η αρμονία των ισοπαλιών έσπασε στο παιχνίδι του πρώτου γύρου του φετινού πρωταθλήματος, όπου ο Βόλος επικράτησε με 2-0 (15’ Οζέγκοβιτς, 54’ Λούνα), ενώ ενδιάμεσα έχουν συναντηθεί και για το Κύπελλο Ελλάδος, όπου ο Βόλος επικράτησε με 4-0 σε μονή αναμέτρηση και πήρε την πρόκριση για τους “16” του θεσμού.

Ο Βόλος δεν έχει καταφέρει να σκοράρει για πέντε διαδοχικά παιχνίδια στο φετινό πρωτάθλημα και το τελευταίο γκολ που πανηγύρισε ήταν στις 10 Νοεμβρίου 2022, όπου ο Οζέγκοβιτς είχε σημειώσει δύο γκολ στη νίκη με 2-1 επί του ΠΑΣ Γιάννινα.

Αυτή η σιγή των 485 λεπτών είναι αρνητικό ρεκόρ στις παρουσίες που έχει η ομάδα της Μαγνησίας στην Super League.

Ο Ιωνικός από την πλευρά του δεν έχει καταφέρει να πάρει νίκη στην έδρα του στην φετινή σεζόν και σε οκτώ αναμετρήσεις μετρά πέντε ισοπαλίες και τρεις ήττες.

Η τελευταία του νίκη ήταν στην τελευταία αγωνιστική των Playouts, όταν επικράτησε με 3-1 του Παναιτωλικού. Στην κανονική διάρκεια του περσινού πρωταθλήματος είχε τέσσερις νίκες στα 13 εντός έδρας παιχνίδια του.

2 ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

– ΝΙΚΕΣ ΙΩΝΙΚΟΣ

2 ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ

– ΝΙΚΕΣ ΒΟΛΟΣ

ΓΚΟΛ: 3-3

Οι πιθανές συνθέσεις:

Ιωνικός (Δημήτρης Σπανός): Χουτεσιώτης – Σάκιτς, Τσιγκρίνσκι, Σόουζα, Βαλεριάνος – Φαντιγκά, Ρομαό – Σεμπά, Λοβέρα, Γούλερι – Μάντζης.

Βόλος (Κώστας Μπράτσος): Κλέιμαν – Άλχο, Εσκοβάλ, Πίρινεν, Λούνα – Μπαριέντος, Μεταξάς – Ντέλετιτς, Γκάκι, Τσιρίνος – Οζέγκοβιτς.

Διαιτητής: Κωνσταντίνος Περράκης
Α’ Βοηθός: Βασίλειος Νικολακάκης
Β’ Βοηθός: Αναστάσιος Φράγκος
4ος διαιτητής: Κωνσταντίνος Τσέτσιλας

VAR: Αναστάσιος Σισηρόπουλος

Διαβάστε επίσης

Back to top button