Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Η Νιούκαστλ κλείνει τον Μπαρέλα για 60 εκατ. ευρώ

Για μια εντυπωσιακή και ταυτόχρονα πολύ ουσιαστική μεταγραφική προσθήκη ετοιμάζεται η Νιούκαστλ.

Για μια εντυπωσιακή και ταυτόχρονα πολύ ουσιαστική μεταγραφική προσθήκη ετοιμάζεται η Νιούκαστλ.

Σύμφωνα με σημερινές (14/6) πληροφορίες της βρετανικής Telegraph, ο αγγλικός σύλλογος με τη σαουδαραβική ιδιοκτησία θα πιέσει για την υπογραφή του Νικολό Μπαρέλα της Ίντερ, έναντι 60 εκατομμυρίων ευρώ.

Οι διαπραγματεύσεις φέρονται να έχουν προχωρήσει αρκετά και μάλιστα έχουν ενταθεί τις τελευταίες ημέρες, ακόμη κι αν υπάρχει ακόμη «δουλειά» για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Ο 26χρονος Ιταλός διεθνής, βασικός με τους «Νερατζούρι» στον τελικό του Champions League απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι, αγωνίζεται στο σύλλογο του Μιλάνου από το 2020 και το συμβόλαιό του έχει διάρκεια έως τον Ιούνιο του 2026.

Η Ίντερ τον είχε αποκτήσει για περισσότερα από 32 εκατομμύρια ευρώ από την Κάλιαρι. Έκτοτε, έχει παίξει 187 παιχνίδια για τους Λομβαρδούς με απολογισμό 20 γκολ και 44 ασίστ, ενώ με την Εθνική Ιταλίας (43 συμμετοχές) κατάκτησε το Euro 2020 (διεξήχθη το 2021).

Πάντοτε σύμφωνα με την Telegraph, η Νιούκαστλ επιδιώκει οπωσδήποτε την απόκτηση ενός ολοκληρωμένου μέσου για να επιτρέψει στον ταλαντούχο Μπρούνο Γκιμαράες να εγκαταλείψει τη θέση του αμυντικού χαφ και να εξελιχθεί ένα βαθμό υψηλότερα.

Χάρη στην τέταρτη θέση που κατάκτησε στην εφετινή Λίγκα η Νιούκαστλ, με προπονητή τον Έντι Χάου, τη νέα αγωνιστική περίοδο (2023-24) θα συμμετάσχει απευθείας στη φάση των ομίλων του Champions League.

πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε επίσης

Back to top button