Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

«Ο Παναθηναϊκός κινείται για την απόκτηση του Λινγκρ» (vid)

Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν στη Τσεχία, ο Παναθηναϊκός έχει καταθέσει πρόταση στη Σλάβια Πράγας για την απόκτηση του 24χρονου διεθνούς μεσοεπιθετικού, Όντρεϊ Λινγκρ. #slgr #panathinaikosfc #OndrejLingr #transfernews #SportsNews #season2022_2023

Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν στη Τσεχία, ο Παναθηναϊκός έχει καταθέσει πρόταση στη Σλάβια Πράγας για την απόκτηση του 24χρονου διεθνούς μεσοεπιθετικού, Όντρεϊ Λινγκρ.

O Παναθηναϊκός θέλει να ενισχυθεί ακόμη περισσότερο στις θέσεις πίσω από τον επιθετικό και σύμφωνα με τσέχικο δημοσίευμα, έχει καταθέσει πρόταση στη Σλάβια Πράγας για τον 24χρονο διεθνή μεσοεπιθετικό, Όντρεϊ Λινγκρ. Ο Λινγκρ που μετρά φέτος δέκα γκολ και επτά ασίστ σε 26 παιχνίδια, μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως επιτελικός μέσος όσο και ως εξτρέμ και έχει πέντε συμμετοχές με τη φανέλα της Εθνικής Τσεχίας.

Το δημοσίευμα αναφέρει τα εξής:

”Ο Λινγκρ είναι ένας από τους τέσσερις παίκτες για τους οποίους μίλησε ο προπονητής της Σλάβια, παίκτες για τους οποίους υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για αυτούς από το εξωτερικό. Επίσημη πρόταση από τον ελληνικό σύλλογο, Παναθηναϊκό, έφτασε στη Λινγκρ! Είναι διατεθειμένος να βάλει στο τραπέζι σχεδόν τρία εκατομμύρια ευρώ.Τίποτα που θα έβαζε τη διοίκηση του συλλόγου σε αναμμένα κάρβουνα. Το ποσό που εικάζεται, δηλαδή περίπου τρία εκατομμύρια ευρώ, σίγουρα δεν έχει ζαλίσει ακόμη σε καμία περίπτωση την ερυθρόλευκη ομάδα. Δεν θέλουν να πουλήσουν αυτή τη στιγμή».

πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button