Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Μαρσέλο: Σενάριο του «Don Balon» για MLS και LA Galaxy

Σύμφωνα με δημοσίευμα το «Don Balon», ο Μαρσέλο φέρεται να έχει συμφωνήσει με τους Λος Άντζελες Γκάλαξι για να συνεχίσει την καριέρα του στο MLS στο τέλος της σεζόν, όταν και λήγει το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό. #slgr #Marcelo #olympiacosfc #LA_Galaxy #transfernews #SportsNews #season2022_2023

Σύμφωνα με δημοσίευμα το «Don Balon», ο Μαρσέλο φέρεται να έχει συμφωνήσει με τους Λος Άντζελες Γκάλαξι για να συνεχίσει την καριέρα του στο MLS στο τέλος της σεζόν, όταν και λήγει το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό.

Πληθαίνουν οι φήμες για την αποχώρηση του Μαρσέλο από τον Ολυμπιακό στο τέλος της σεζόν και ήδη κυκλοφορούν σενάρια πως ο Βραζιλιάνος legend έχει βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Μετά τη σύνδεση με τη Λος Άντζελες FC και το δημοσίευμα περί επανασύνδεσης με τον Κριστιάνο Ρονάλντο στην Αλ Νασρ, το «Don Balon» αναφέρει πως ο 35χρονος αριστερός μπακ έχει κλείσει στο MLS και στους LA Galaxy, με την ανακοίνωση του deal, μάλιστα, να επίκειται εντός του επόμενου διαστήματος.

Οι ίδιες πληροφορίες κάνουν λόγο πως η συμφωνία πρόκειται να ισχύσει από το τέλος της τρέχουσας περιόδου, όποτε και λήγει το συμβόλαιο του Μαρσέλο στους Ερυθρόλευκους, το οποίο μοιάζει αμφίβολο να ανανεωθεί μετά τις, όπως χαρακτηρίζεται, κατώτερες του αναμενόμενου εμφανίσεις από τον άλλοτε σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης στους Πειραιώτες.

Στο ρόστερ των Γκάλαξι υπάρχουν ήδη μεγάλα ονόματα όπως των Τσιτσαρίτο, Ντόουγκλας Κόστα και Ρίκι Πουτς.

πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button