FeaturedΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Τελειώνει με τα φιλικά… και επικεντρώνεται στις μεταγραφές!

Ένα ακόμη πολύ δύσκολο φιλικό παιχνίδι δίνει σήμερα ο ΠΑΣ Λαμία, ο οποίος θα υποδεχθεί τον Λεβαδειακό στο ΔΑΚ Λαμίας… αλλά τα καλά θα έρθουν μετά τα φιλικά.

Ο ΠΑΣ Λαμία τις τελευταίες δύο εβδομάδες έδωσε έξι φιλικά παιχνίδια, παίζοντας με ΠΑΣ Γιάννινα στο Καρπενήσι (2-2), με ΑΕΛ (1-0), με Πανιώνιο (0-0), με ΝΠΣ Βόλος (1-1) στο ΔΑΚ Λαμίας και με Λεβαδειακό (0-0) εκτός έδρας.

Σήμερα ετοιμάζεται για ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι εντός έδρας με αντίπαλο και πάλι τον Λεβαδειακό, σε μία άτυπη ρεβάνς των δύο ομάδων.

Όμως, η συνέχει μετά τα φιλικά αναμένεται να είναι πιο «καυτή» για τον ΠΑΣ. Και λέμε «καυτή» μιας και θα έχουμε μεταγραφικό πυρετό μετά από αρκετές ημέρες.

Το ρόστερ της ομάδας δεν έχει «κλείσει» ακόμη. Ποδοσφαιριστές ετοιμάζονται να υπογράψουν στην ομάδα του Τεννέ, άλλοι έχουν «κλείσει» ήδη απλά αναμένεται η ανακοίνωσή τους και αναμένουμε να δούμε πρόσωπα.

Θυμίζουμε πως η Λαμία ψάχνει αυτή την στιγμή για δύο θέσεις τουλάχιστον. Αυτές είναι του κεντρικού αμυντικού και του επιθετικού. Όπως θα έχετε διαβάσει και εσείς, ο κεντρικός αμυντικός έχει «κλείσει» ήδη και αναμένεται να ανακοινωθεί, χωρίς όμως να υπάρχει καμία ενημέρωση επίσημα στόματα.

Όσο αφορά τον επιθετικό πολλά ονόματα ακούγονται, άλλα τόσο έχουν γραφτεί και προταθεί αλλά όπως σας είχαμε ενημερώσει ο ΠΑΣ Λαμία θα κινηθεί για έναν επιθετικό που θα κάνει αυτή την φορά την διαφορά στην ομάδα.

Τέλος, εμείς σαν LamiaSports δεν αποκλείουμε το ενδεχόμενο να αποκτηθεί και ένας αμυντικός χαφ, σύμφωνα με τις δοκιμές του Μπάμπη Τεννέ…

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button