Α΄ ΦθιώτιδαςΤοπικό Ποδόσφαιρο

Α.Σ Λιανοκλαδίου – Α.Ο Καλαποδίου 3-2: Ο Γκιολές τον «έσωσε»… ο Σχουλής τον «λύτρωσε»

Στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α΄Φθιώτιδας ο Α.Σ Λιανοκλαδίου υποδέχθηκε στο «Αλέκος Παπαγεωργίου» των Καλυβίων τον Α.Ο Καλαποδίου.

Στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α΄Φθιώτιδας ο Α.Σ Λιανοκλαδίου υποδέχθηκε στο «Αλέκος Παπαγεωργίου» των Καλυβίων τον Α.Ο Καλαποδίου.

Σε ένα παιχνίδι που είχαμε ανατροπές, γκολάρες και εκπληκτικές αποκρούσεις, ο Α.Σ Λιανοκλαδίου κέρδισε με 3-2 τον Α.Ο Καλαποδίου στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Α΄Φθιώτιδας.

Η ομάδα που είχε τις ευκαιρίες στο πρώτο 20΄ήταν αυτή του Λιανοκλαδίου, όμως το 0-1 έκανε το Καλαπόδι στο 28΄με τον Μπουρλή να σουτάρει δυνατά κερδίζοντας τον Γκιολέ. Η απάντηση των γηπεδούχων δεν άργησε να έρθει…

Ο Παπαλέξης, στο 31΄εκμεταλλεύτηκε το λάθος στην άμυνα του Καλαποδίου και έφερε το ματς στα ίσια. Το 1-1 έμεινε έως το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη, τον ρόλο του πρωταγωνιστή πήρε το Καλαπόδι. Είχε αρκετές ευκαιρίες η ομάδα της Λοκρίδας, όμως το 2-1 έκανε το Λιανοκλάδι με τον Παπαλέξη να σκοράρει στο 70΄διπλασιάζοντας τα γκολ της ομάδας του αλλά και τα προσωπικά του.

Παρόλο αυτά η απάντηση των φιλοξενούμενων ήταν σχεδόν άμεση! Στο 75΄ο Θ. Ζιάκας βρέθηκε αμαρκάριστος στο ύψος της μεγάλης περιοχής και με ωραίο φαλτσαριστό σουτ έκανε το 2-2.

Λίγο αργότερα, ο Κυπραίος είχε εξαιρετική ευκαιρία να κάνει το 2-3, όμως ο Γκιολές του είχε «όχι». Ο μεσοεπιθετικός του Καλαποδίου ο οποίος και σήμερα ξεχώρισε, έκανε ωραίο σουτ στην αριστερή γωνία του Γκιολέ, αλλά ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων «πέταξε» για να διώξει τη μπάλα κόρνερ και να κρατήσει το 2-2 στο ματς.

Ο Γκιολές τον «έσωσε»… ο Σχουλής τον «λύτρωσε».

Στο 92΄ο Σχουλής ανέλαβε να εκτελέσει το φάουλ που κέρδισε η ομάδα του λίγο έξω από την περιοχή του Καλαποδίου. Ο μεσοεπιθετικός του Λιανοκλαδίου εκτέλεσε και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Στάμου, ο οποίος αν και προσπάθησε δεν κατάφερε να σώσει την ομάδα του.

Ο Σχουλής, πανηγύρισε το γκολ αυτό με τον γνωστό του τρόπο, δηλαδή έβγαλε την μάσκα Spiderman που είχε πάνω του και πανηγύρισε με τους συμπαίκτες του.

Οι ενδεκάδες:

Α.Σ Λιανοκλαδίου: Γκιολές, Κιτσογιαννίδης, Κραββαρίτης, Ρόγας, Γεννιτσαρόπουλος, Θεοχάρης, Σχουλής, Τριανταφύλλου, Μπάκας, Παπαλέξης, Γεμενής

Στον πάγκο ήταν: Μπουμπουρής, Κουτάς, Bego, Θεοφάνης, Παλιουδάκης, Σαγάνης

Α.Ο Καλαποδίου: Στάμος, Βούλγαρης, Κατσαρός, Ζιάκας Αθ., Δαλιάνης, Toci, Οικονόμου, Ζιάκας Γ., Μπουρλής, Κυπραίος, Σινιάρι

Στον πάγκο ήταν: Γεροθανάσης, Σουροπάνης, Μπουρλής Π., Παπακυριαζής, Βαποράκης

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ LAMIASPORTS:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΤΟ FACEBOOK ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ LAMIASPORTS

 

Διαβάστε επίσης

Back to top button