ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Δυσκολεύτηκε αλλά κέρδισε η Λαμία!

Ο ΠΑΣ Λαμία έκανε το καθήκον του έστω και αν δυσκολεύτηκε απέναντι στον Απόλλωνα Παραλιμνίου παίρνοντας την εκτός έδρας νίκη για τη φάση των «8» του Κυπέλλου Ελλάδος Novibet.

Ο ΠΑΣ Λαμία έκανε το καθήκον του έστω και αν δυσκολεύτηκε απέναντι στον Απόλλωνα Παραλιμνίου παίρνοντας την εκτός έδρας νίκη για τη φάση των «8» του Κυπέλλου Ελλάδος Novibet.

Τη δύσκολη νίκη με σκορ 1-2 που του δίνει και το πλεονέκτημα για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος Novibet πήρε σήμερα το μεσημέρι ο ΠΑΣ Λαμία, ο οποίος αγωνίστηκε στο ΔΑΚ Σερρών κόντρα στον Απόλλωνα Παραλιμνίου.

Το ματς:

Η ομάδα του Σάββα Παντελίδη από το πρώτο ημίχρονο πήρε το προβάδισμα καθώς στο 28΄και έπειτα από πάσα-ασίστ στου Ρούμπεν Μαρτίνεθ από τα δεξιά ο Τζανδάρης έγινε κάτοχος της μπάλας, πάτησε περιοχή και με ωραίο σουτ έκανε το 0-1.

Στο 29΄ τεράστια ευκαιρία για τον ΠΑΣ να κάνει το 0-2 όμως στο τετ α τετ του Γιακουμάκη ο Φώτης Κουτζαβασίλης είπε «όχι» κρατώντας το 0-1.

Ότι δεν κατάφερε η Λαμία στο καλό της διάστημα στο ματς με το 0-1, το έκανε ο Απόλλωνας ο οποίος στο 41΄ισοφάρισε με τον Ελέζι. Ήταν μία σέντρα από τα δεξιά του Γκέκα, ο Ελέζι βρισκόταν στην μικρή περιοχή της Λαμίας και με προβολή έκανε το 1-1 το οποίο ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Το δευτερο ημιχρονο ξεκίνησε με τη Λαμία να προσπαθεί να δημιουργήσει όμως συνάντησε αρκετές δυσκολίες.

Ένα γκολ του Τσιλούλη στο 63′ του αγώνα ακυρώθηκε διότι ο εξτρέμ της Λαμίας κατέβασε τη μπάλα με το χέρι.

Στο 67′ και πάλι ο Τσιλούλης είχε μία καλή ευκαιρία για το 1-2 όμως ο Κουτζαβασίλης έπεσε στα πόδια του και τον μπλόκαρε.

Ότι δεν κατάφερε σε ροή αγώνα ο Τσιλούλης το κατάφερε από την άσπρη βούλα του πέναλτι. Στο 77′ ο Τσομαχασβίλι μάρκαρε αντικανονικά τον Βασιλαντωνόπουλο εντός της περιοχής του Απόλλωνα, ο διαιτητής Ζαμπάλας έδειξε την άσπρη βούλα.

Στο 78′ ο Τσιλούλης ανέλαβε την εκτέλεση και από τα έντεκα βήματα έκανε το 1-2.

Το προβάδισμα της Λαμίας έμεινε έως το τέλος του αγώνα και πλέον απομένει ο επαναληπτικός αγώνας την επόμενη εβδομάδα στο ΔΑΚ “Αθανάσιος Διάκος”.

Οι ενδεκάδες:

Οι συνθέσεις:

Απόλλων Παραλιμνίου: Φ. Κουτζαβασίλης, Κιουτσεκτσίδης, Ι. Κουτζαβασίλης, Γκούμας, Τσομαχασβίλι, Τζελίδης, Τζαμπέγια (89′ Kωνσταντινίδης), Καρυοφύλλης, Ελέζι, Γεωργιάδης (69′ Πέτρου), Γκέκας.

Λαμία:: Σαράνοφ, Σίμον (59″ Βασιλαντωνόπουλος), Αντέτζο, Αμπαντά (59′ Σαραμαντάς), Λαμπρόπουλος, Τζανδάρης, Στάνκο (73′ Μπάμπης), Ντε Βισέντι (58′ Τσιλούλης), Μαρτίνεθ (69′ Τσούκαλος), Ασκόφσκι, Γιακουμάκης.

Διαβάστε επίσης

Back to top button