Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

«Ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον διεθνή Μαροκινό Γιαχία Ατιγιάτ Αλάχ»!

Ο Γάλλος δημοσιογράφος του Foot Mercato, Σάντι Αουνά, τονίζει πως ο διεθνής Μαροκινός Γιαχία Ατιγιάτ Αλάχ -που είχε περάσει το 2019 από τον Βόλο- βρίσκεται στο στόχαστρο του Ολυμπιακού! #slgr #olympiacosfc #transfernews #αντίπαλοςΠΑΣΛαμία #SportsNews #season2022_2023

Ο Γάλλος δημοσιογράφος του Foot Mercato, Σάντι Αουνά, τονίζει πως ο διεθνής Μαροκινός Γιαχία Ατιγιάτ Αλάχ -που είχε περάσει το 2019 από τον Βόλο- βρίσκεται στο στόχαστρο του Ολυμπιακού!

Στο κάδρο του Ολυμπιακού βάζει τον διεθνή Μαροκινό Γιαχία Ατιγιάτ Αλάχ -που είχε περάσει το 2019 από τον Βόλο- ο Γάλλος δημοσιογράφος του Foot Mercato, Σάντι Αουνά!

Ο έγκυρος ρεπόρτερ τονίζει πως ο 27χρονος αριστερός μπακ αποτελεί βασικό στόχο της Μονπελιέ για ενίσχυση στη συγκεκριμένη θέση, καθώς «πονάει» εκεί, τονίζει, ωστόσο, πως τόσο ο Ολυμπιακός όσο και η Μπεσίκτας ενδιαφέρονται για τον παίκτη!

Το δημοσίευμα τονίζει χαρακτηριστικά: «Λιγότερο από ένα δεκαπενθήμερο πριν κλείσει η μεταγραφική περίοδος, η Μονπελιέ δεν έχει κάνει κάποια κίνηση. Στη θέση ακριβώς της αριστερής πλευράς, οι άνθρωποι του συλλόγου έχουν τον Γιαχία Ατιγιάτ Αλάχ ως προτεραιότητα για την ενίσχυση εκεί. Οι πρώτες συζητήσεις έγιναν με τη συνοδεία του. Ο 27χρονος Μαροκινός αμυντικός ήταν μία από τις αποκαλύψεις του πρόσφατου Μουντιάλ.

Τη στιγμή, που γράφονται αυτές οι γραμμές, δεν υπάρχει συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών. Εκτός από τη Μονπελιέ, η Μπεσίκτας και ο Ολυμπιακός ενδιαφέρονται για τον παίκτη. Αυτήν τη σεζόν έχει παίξει σε 12 αγώνες πρωταθλήματος με τη Γουιντάντ Καζαμπλάνκα, σκοράροντας ένα γκολ και μοιράζοντας δύο ασίστ».

Να σημειωθεί ότι, όπως προαναφέραμε, ο ποδοσφαιριστής είχε αγωνιστεί το 2019 στον Βόλο, πετυχαίνοντας 1 γκολ σε 8 εμφανίσεις με τη θεσσαλική ομάδα, προτού επιστρέψει στην πατρίδα του για χάρη της Γουιντάντ, με την οποία έχει «γράψει» συνολικά 71 συμμετοχές. Στο Παγκόσμιο Κύπελλο έπαιξε σε έξι παιχνίδια με το απίθανο Μαρόκο, τα δύο ως βασικός, ενώ από δικό του κόρνερ ήρθε το γκολ της ομάδας του, με το οποίο πέταξε έξω την Πορτογαλία!

πηγή: Sport-FM

Διαβάστε επίσης

Back to top button