ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Να «καθαρίσει» από σήμερα με την πρόκριση! (matchday)

Σήμερα στις 14:00 ο ΠΑΣ Λαμία αντιμετωπίζει στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών τον Απόλλωνα Παραλιμνίου στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της φάσης των «8» του Κυπέλλου Ελλάδος Novibet. #slgr #lamiafc #Γ_Εθνική #ΑπόλλωνΠαραλιμνίου #ΚύπελλοΕλλάδος_Novibet #GreekCup #SportsNews #season2022_2023

Σήμερα στις 14:00 ο ΠΑΣ Λαμία αντιμετωπίζει στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών τον Απόλλωνα Παραλιμνίου στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της φάσης των «8» του Κυπέλλου Ελλάδος Novibet.

Στη φάση των «8» του Κυπέλλου Ελλάδος Novibet για ακόμη μία χρονιά βρίσκεται ο ΠΑΣ Λαμία, ο οποίος μετά τους διπλούς αγώνες με την Καλλιθέα θα αντιμετωπίσει επίσης σε δύο αγώνες τον Απόλλωνα Παραλιμνίου.

Ο Απόλλωνας είναι ομάδα της Γ΄Εθνικής και αυτό που έχει καταφέρει, να φτάσει δηλαδή σε αυτή τη φάση του Κυπέλλου, είναι κάτι αξιοπρόσεκτο και αξιέπαινο.

Τώρα, η Λαμία έχει ως στόχο της να «καθαρίσει» με το θέμα πρόκρισης στην επόμενη φάση, οπότε θέλει σήμερα να σκοράρει και πάρει το προβάδισμα. Ο Σάββας Παντελίδης άφησε αρκετούς βασικούς ποδοσφαιριστές στη Λαμία όπως ο Κορνέζος, ο Μπεχαράνο, Γκοράνοφ, Μανούσος, ο Βέργος και ο Νούνιες ενώ εκτός παραμένει ο τραυματίας Γκαραβέλης.

Διαβάστε επίσης

Back to top button