Α΄ ΦθιώτιδαςΤοπικό Ποδόσφαιρο

Πάμε Κουβά: Με τα παιχνίδια της Α΄Φθιώτιδας!

Αν και Τετάρτη... σήμερα παίζουμε μπάλα στην Α΄Φθιώτιδας με τα παιχνίδια της 14ης εμβόλιμης αγωνιστικής. #ΕΠΣΦθιώτιδας #ΕρασιτεχνικόΠοδόσφαιρο #ΠάμεΚουβά #SportsNews #season2022_2023

Αν και Τετάρτη… σήμερα παίζουμε μπάλα στην Α΄Φθιώτιδας με τα παιχνίδια της 14ης εμβόλιμης αγωνιστικής.

Μεσοβδόμαδο «Πάμε Κουβά» έτσι για να πάει καλά η εβδομάδα μας…

Πάμε λοιπόν να δούμε τις παιχνίδια έχουμε σήμερα αλλά και τα προγνωστικά μας.

ΤΕΤΑΡΤΗ 18/01/2023 ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 15.00

1/ΓΗΠ. ΜΑΛΕΣΙΝΑ :ΜΑΛΕΣΙΝΑ 2008 – ΣΤΥΛΙΣ—> Και οι δύο ομάδες θέλουν τη νίκη και οι δύο χρειάζονται τους τρεις βαθμούς όμως θεωρώ ότι το προβάδισμα το έχει η Μαλεσίνα. (Άσσος)

2/ΓΗΠ. ΑΓ. ΚΩΝ/ΝΟΥ: ΑΡΗΣ ΑΓ ΚΩΝ/ΝΟΥ – ΝΙΚΗ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ—> Ωραίο παιχνίδι θα γίνει στον Άγιο Κωνσταντίνο με δύο δυνατές ομάδες. Προέρχονται από νίκες και οι δύο, αλλά θα πάω με τον γηπεδούχο Άρη. (Άσσος)

3/ΓΗΠ. ΚΑΛΥΒΙΩΝ :ΛΙΑΝΟΚΛΑΔΙ – ΚΑΛΑΠΟΔΙ—> Φορμαρισμένη η ομάδα του Λιανοκλαδίου όμως το Καλαπόδι παραμένει πάντα επικίνδυνο ακόμη και στα εκτός έδρας ματς. Ισοπαλία προβλέπω σε αυτό το ματς. (Ισοπαλία)

4/ΓΗΠ. ΡΕΓΓΙΝΙΟΥ:ΡΕΓΓΙΝI – ΑΣΤΗΡ ΣΤΑΥΡΟΥ—> Μετά την εντός έδρας ήττα στο ντέρμπι με τον Οπούντιο, ο Αστέρας θα ψάξει την αντίδραση, στην έδρα του Ρεγγινίου. Εύκολα ή δύσκολα θεωρώ πως θα κερδίσει ο Σταυρός. (Διπλό)

5/ ΓΗ Π. ΜΑΡΤΙΝΟΥ:ΟΠΟΥΝΤΙΟΣ ΜΑΡΤΙΝΟΥ – ΚΑΛΥΒΙΑ 15:30 —> Αφήνει πίσω του το διπλό στον Σταυρό ο Οπούντιος και υποδέχεται σήμερα τα «ψυχωμένα» Καλύβια. Η έδρα θα παίξει ρόλο όπως και η εμπειρία του Μαρτίνου. (Άσσος)

6/ ΓΗ Π. ΛΑΡΥΜΝΑΣ: ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΛΑΡΥΜΝΑΣ – ΔΑΦΝΗ ΛΙΒΑΝΑΤΩΝ ΩΡΑ 15.30 —> Το ντέρμπι της αγωνιστικής θα γίνει στην Λάρυμνα. Οι δύο ομάδες προέρχονται από δύο δύσκολες νίκες… οπότε θα υπάρχει και μία κάποια κούραση. Οπότε θα επιλέξω την ισοπαλία. (Ισοπαλία)

Διαβάστε επίσης

Back to top button