Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

ΠΑΣ Γιάννινα: Κλείνει Χερόνιμο Μπορταγκαράι

Ακόμα μία κίνηση από τον ΠΑΣ Γιάννινα στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, φέρνοντας στην Ελλάδα -σύμφωνα με πληροφορίες- τον Ουρουγουανό στόπερ Χερόνιμο Μπορταγκαράι. #slgr #oficretefc #transfernews #αντίπαλοςΠΑΣΛαμία #SportsNews #season2022_2023

Ακόμα μία κίνηση από τον ΠΑΣ Γιάννινα στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, φέρνοντας στην Ελλάδα -σύμφωνα με πληροφορίες- τον Ουρουγουανό στόπερ Χερόνιμο Μπορταγκαράι.

Έτοιμοι για την τέταρτη προσθήκη τους στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο οι Ηπειρώτες.

Μετά τους Νίνη, Τσιντώντα και Τζίνο, ο ΠΑΣ ετοιμάζεται να κάνει δικό του και τον Ουρουγουανό στόπερ Χερόνιμο Μπορτογκαράι.

Μετά την αποχώρηση του Μπαγκαλιάνη, στον “Άγιαξ” είχαν βγει στην αγορά για την απόκτηση κεντρικού αμυντικού και ο εκλεκτός βρέθηκε ξανά στην Ουρουγουάη, όπως και ο Τζίνο, ο οποίος έδωσε τις… συστάσεις του για τον συμπατριώτη του, ο οποίος είναι αριστεροπόδαρος, όπως ακριβώς έψαχναν στον ΠΑΣ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μπορταγκαράι ανήκει σε ένα σπουδαίο μανατζερικό γραφείο, που μεταξύ άλλων έχει στις τάξεις του και τον Έντισον Καβάνι.

Ο 22χρονος αμυντικός έρχεται ως ελεύθερος από την Ντανούμπιο (Α’ Ουρουγουάης), όπου έκανε γεμάτη σεζόν, με 34 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και την ομάδα του να τερματίζει στην 5η θέση του Κλαουσούρα.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button