ΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Στον ΠΑΣ Λαμία ο Αλεξάντρ Πάβλοβετς!

Επιβεβαίωση για το ρεπορτάζ του LamiaPolis 87,7 και της εκπομπής #ΔιπλόΜαρκάρισμα καθώς ο Λευκορώσος κεντρικός αμυντικός, Αλεξάντρ Πάβλοβετς είναι και επίσημα ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Λαμία. #slgr #lamiafc #transfernews #SportsNews #season2022_2023

Επιβεβαίωση για το ρεπορτάζ του LamiaPolis 87,7 και της εκπομπής #ΔιπλόΜαρκάρισμα καθώς ο Λευκορώσος κεντρικός αμυντικός, Αλεξάντρ Πάβλοβετς είναι και επίσημα ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Λαμία.

Το ακούσατε πρώτοι στον LamiaPolis 87,7 και στο Διπλό Μαρκάρισμα!

Ο κεντρικός αμυντικός από τη Λευκορωσία, Αλεξάντρ Πάβλοβετς είναι πλέον ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Λαμία.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Λευκορώσο ποδοσφαιριστή Aliaksandr Paulavets, με τη μορφή δανεισμού από την Όρενμπουργκ της Ρωσίας με την οποία φέτος είχε  12 συμμετοχές και 2 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο 26χρονος σέντερ μπακ, ο οποίος είναι και διεθνής με την Εθνική ομάδα της Λευκορωσίας έχει αγωνιστεί στο παρελθόν μεταξύ άλλων και σε Ντινάμο Μπρεστ, Τορπέντο Ζοντίνο, Νεμάν Γκρόντνο και ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ

Ο παίκτης επέλεξε να αγωνίζεται με το νούμερο 22 στη φανέλα του.

Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε να έχει υγεία και πολλές επιτυχίες!

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του ο Aliaksandr δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας μας:

Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην Ελλάδα και θα αγωνιστώ με την φανέλα της Λαμίας. Ανυπομονώ να αγωνιστώ με τους νέους μου συμπαίκτες και θα προσπαθήσω  να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της.”

Διαβάστε επίσης

Back to top button