Α΄ ΦθιώτιδαςΤοπικό Ποδόσφαιρο

Α΄Φθιώτιδας: Τι έπιασα… τι έχασα!

Εμβόλιμη ήταν... αναμενόμενο να μην τα πάω και τόσο καλά. 😂

Εμβόλιμη ήταν… αναμενόμενο να μην τα πάω και τόσο καλά. 😂

Η 14η εμβόλιμη αγωνιστική της Α΄Φθιώτιδας ολοκληρώθηκε χθες και όπως κάθε φορά πάμε να δούμε τι πιάσαμε από τα προγνωστικά μας και τι χάσαμε.

1/ΓΗΠ. ΜΑΛΕΣΙΝΑ :ΜΑΛΕΣΙΝΑ 2008 – ΣΤΥΛΙΣ—> Και οι δύο ομάδες θέλουν τη νίκη και οι δύο χρειάζονται τους τρεις βαθμούς όμως θεωρώ ότι το προβάδισμα το έχει η Μαλεσίνα. (Άσσος) ✅ (3-0)

2/ΓΗΠ. ΑΓ. ΚΩΝ/ΝΟΥ: ΑΡΗΣ ΑΓ ΚΩΝ/ΝΟΥ – ΝΙΚΗ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ—> Ωραίο παιχνίδι θα γίνει στον Άγιο Κωνσταντίνο με δύο δυνατές ομάδες. Προέρχονται από νίκες και οι δύο, αλλά θα πάω με τον γηπεδούχο Άρη. (Άσσος) ❌ (3-3)

3/ΓΗΠ. ΚΑΛΥΒΙΩΝ :ΛΙΑΝΟΚΛΑΔΙ – ΚΑΛΑΠΟΔΙ—> Φορμαρισμένη η ομάδα του Λιανοκλαδίου όμως το Καλαπόδι παραμένει πάντα επικίνδυνο ακόμη και στα εκτός έδρας ματς. Ισοπαλία προβλέπω σε αυτό το ματς. (Ισοπαλία) ❌ (3-2)

4/ΓΗΠ. ΡΕΓΓΙΝΙΟΥ:ΡΕΓΓΙΝI – ΑΣΤΗΡ ΣΤΑΥΡΟΥ—> Μετά την εντός έδρας ήττα στο ντέρμπι με τον Οπούντιο, ο Αστέρας θα ψάξει την αντίδραση, στην έδρα του Ρεγγινίου. Εύκολα ή δύσκολα θεωρώ πως θα κερδίσει ο Σταυρός. (Διπλό) ✅ (0-3 α.α) ΟΚ ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΕΙ

5/ ΓΗ Π. ΜΑΡΤΙΝΟΥ:ΟΠΟΥΝΤΙΟΣ ΜΑΡΤΙΝΟΥ – ΚΑΛΥΒΙΑ 15:30 —> Αφήνει πίσω του το διπλό στον Σταυρό ο Οπούντιος και υποδέχεται σήμερα τα «ψυχωμένα» Καλύβια. Η έδρα θα παίξει ρόλο όπως και η εμπειρία του Μαρτίνου. (Άσσος) ✅ (3-1)

6/ ΓΗ Π. ΛΑΡΥΜΝΑΣ: ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΛΑΡΥΜΝΑΣ – ΔΑΦΝΗ ΛΙΒΑΝΑΤΩΝ ΩΡΑ 15.30 —> Το ντέρμπι της αγωνιστικής θα γίνει στην Λάρυμνα. Οι δύο ομάδες προέρχονται από δύο δύσκολες νίκες… οπότε θα υπάρχει και μία κάποια κούραση. Οπότε θα επιλέξω την ισοπαλία. (Ισοπαλία) ❌ (0-1)

Διαβάστε επίσης

Back to top button