FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Ο σταθερός Άντρονικ και ο «αναγεννημένος» Λινάρδος!(pics)

Πολύ καλή εμφάνιση και από τους δύο ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Λαμία, με τον Ντέιβιντ Άντρονικ να πραγματοποιεί μία πολύ καλή και σταθερή συμμετοχή, ενώ ο Λινάρδος στο δεύτερο ημίχρονο άλλαξε κατά πολύ το παιχνίδι της ομάδας του.

Το σημερινό παιχνίδι του ΠΑΣ Λαμία με την ΑΕΛ, στο ΔΑΚΛ εκτός από ένα φιλικό παιχνίδι ήταν και ένα ματς πολλών δοκιμασιών, για αρκετούς ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων.

Ο Μπάμπης Τεννές δοκίμασε όλους τους παίκτες που πήρε μαζί του στην αποστολή και είδε ορισμένους να αρπάζουν πραγματικά την ευκαιρία που τους δόθηκε και να πραγματοποιούν καλή και σταθερή εμφάνιση.

Μία τέτοια εμφάνιση έκανε ο Ντέϊβιντ Άντρονικ, ο οποίος ξεκίνησε βασικός στο παιχνίδι και αποχώρησε κάπου στο 80΄της αναμέτρησης με το Νίκο Μανιά να παίρνει τη θέση του.

Ο Μολδαβός μέσος, ξεκίνησε το ματς με τον Μπλάζιτς δίπλα του και έδειξε πως μπορεί να δώσει στα τελευταία παιχνίδια που απομένουν, ανάσες και στον Μάρκο Μπλάζιτς αλλά και στον Όμο.

Ήταν, πολύ σταθερός, ήταν σίγουρος για κάθε κίνηση που έκανε ενώ δεν έκανε το παραπάνω που ίσως να είχε αποβεί μοιραίο για την ομάδα του. Τέλος, σε πολλές φάσεις τον είδαμε να έχει και την κάθετη πάσα, όπως εκείνη η φάση με τον Ακόστα στο πρώτο ημίχρονο, που όμως ο Ισπανός δεν καταφέρε αν και μόνος του να βάλει το γκολ.

Ένας άλλος Λινάρδος!

Στο δεύτερο ημίχρονο του παιχνιδιού με την ΑΕΛ, ο Τεννές έκανε αρκετές αλλαγές και μία από αυτές ήταν η είσοδος του Παναγιώτη Λινάρδου, στη θέση του Μάρκο Μπλάζιτς.

Ο μεσοεπιθετικός της Λαμίας, αν και είχε πολύ καιρό να αγωνιστεί, έδειξε πραγματικά ενα απίστευτα καλό πρόσωπο, ήταν πολύ ενεργητικός, ήταν μέσα σχεδόν σε όλες τις φάσεις του ΠΑΣ στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ είχε και δύο μεγάλες ευκαιρίες για γκολ, όπως το καταπληκτικό σουτ που επιχείρησε, αναγκάζοντας τον Θεοδωρόπουλο να διώξει σε κόρνερ.

Σίγουρα μία ενθαρρυντική εμφάνιση για τον Λινάρδο, ο οποίος αν δείξει συνέπεια τότε σίγουρα θα πρέπει να του δοθεί η ευκαιρία να δείξει τι αξίζει και να βοηθήσει τον ΠΑΣ Λαμία, στα τελευταία παιχνίδια που απομένουν.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button