Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Νέα κίνηση με… άρωμα Super League από την Athens Kallithea: Συμφώνησε με τον Ουές

Mετά τους Ιωαννίδη και Περέιρα, η Athens Kallithea ετοιμάζεται για ακόμα μία μεταγραφή με... άρωμα Super League, αφού υπάρχει συμφωνία με τον Αμπντούλ Ουές. #slgr2 #athens_kallithea #transfernews #SportsNews #season2022_2023

Mετά τους Ιωαννίδη και Περέιρα, η Athens Kallithea ετοιμάζεται για ακόμα μία μεταγραφή με… άρωμα Super League, αφού υπάρχει συμφωνία με τον Αμπντούλ Ουές.

Η Athens Kallithea έχει μπει δυνατά στο μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου και είναι έτοιμη για ακόμα μία «δυνατή» κίνηση ενόψει της μεγάλης μάχης για την άνοδο στην Super League.

Μετά την έλευση των Ιωαννίδη και Περέιρα, η ομάδα της Καλλιθέας βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με ακόμα έναν παίκτη που έχει εμπειρία από τα «σαλόνια» του ελληνικού ποδοσφαίρου. Για την ακρίβεια, οι «μπλε» βρίσκονται στο τελικό στάδιο των επαφών τους με τον Αμπντούλ Ουές.

Ο 24χρονος μπακ έμεινε ελεύθερος από τον Βόλο, με τον οποίο μέτρησε 14 συμμετοχές και όλα δείχνουν πως θα συνεργαστεί ξανά με τον Γιώργο Σίμο μετά την κοινή τους παρουσία στον ΟΦΗ.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button