Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

ΟΦΗ: Δίωξη στον Νέιρα για βιαιοπραγία σε αξιωματούχο του ΠΑΟΚ – Κίνδυνος τριών αγωνιστικών!

Ο αναπληρωτής ποδοσφαιρικός εισαγγελέας της ΕΠΟ, Νικόλαος Μαργαρίτης, άσκησε δίωξη στον Νέιρα για βιαιοπραγία σε αξιωματούχο του ΠΑΟΚ, στο παιχνίδι των δύο ομάδων. #slgr #oficretefc #paokfc #Neira #αντίπαλοςΠΑΣΛαμία #SportsNews #season2022_2023

Ο αναπληρωτής ποδοσφαιρικός εισαγγελέας της ΕΠΟ, Νικόλαος Μαργαρίτης, άσκησε δίωξη στον Νέιρα για βιαιοπραγία σε αξιωματούχο του ΠΑΟΚ, στο παιχνίδι των δύο ομάδων.

Από την εξέδρα κινδυνεύει να δει τα παιχνίδια του ΟΦΗ με Αστέρα Τρίπολης, Ολυμπιακό και ΠΑΣ Γιάννινα, ο Νέιρα.

Στον άσο του ΟΦΗ ασκήθηκε δίωξη για βιαιοπραγία κατά αξιωματούχου του ΠΑΟΚ από τον αναπληρωτή ποδοσφαιρικό εισαγγελέα Νικόλαο Μαργαρίτη και κλήθηκε σε απολογία για το μεσημέρι της Πέμπτης 19/1 από τον αθλητικό δικαστή της Super League.

Για το συγκεκριμένο παράπτωμα προβλέπεται ποινή τριών αγωνιστικών, άμεσα εκτελεστή από τη στιγμή που θα βγει η απόφαση (εκτός απρόοπτου αύριο). Η δίωξη έγινε από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα με χρήση οπτικών μέσων για «παράβαση η οποία τελέστηκε και δεν τιμωρήθηκε από τον διαιτητή διότι διέλαθε της προσοχής του».

Από τον ΟΦΗ τόνιζαν ότι στο τέλος του αγώνα υπήρξε ένα επεισόδιο στη φυσούνα, το οποίο καταγράφηκε από τους παρατηρητές και γι’ αυτό του ασκήθηκε δίωξη από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

Ο αντεισαγγελέας Νικόλαος Μαργαρίτης άσκησε πειθαρχική δίωξη σε βάρος του NEIRA JUAN ANGEL, ποδοσφαιριστή του Ο.Φ.Η., διότι την 14-1-2023 στο πλαίσιο του αγώνα ΠΑΟΚ-ΟΦΗ για την 18η αγωνιστική του Πρωταθλήματος SUPERLEAGUE 2022-2023, προέβη σε βιαιοπραγία κατά αξιωματούχου ομάδας. Η ως άνω πράξη προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικά από τις διατάξεις των άρθρων 1, 2, 3, 10§§1περ.γ,2περ.α,5περ.στ ii, 26 του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο.

Η ανακοίνωση της Λίγκας:

Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο κάλεσε σε απολογία την Πέμπτη, 19-1-2023 και ώρα 15:00 τον ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ ΟΦΗ Neira Juan Angel:

“Με την παρούσα μας, σας διαβιβάζουμε την υπ’ αριθμ. πρωτ. 2346_2023/18-1-2023 Πειθαρχική Δίωξη του Αναπληρωτή Υπευθύνου Ασκήσεως Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, καλώντας σας συνάμα, όπως παραστείτε ενώπιόν μας, κατά την εκδίκασή της, η οποία προσδιορίσθηκε, κατά την ημερομηνία της 19ης-1-2023, ημέρα Πέμπτη και ώρα 15:00 π.μ., συντέμνοντας την προθεσμία κλητεύσεώς σας, ως προς την ανωτέρω δίωξη του Αναπληρωτή Υπευθύνου Ασκήσεως Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, κατ’ άρθρα 8 και 33 του Δικονομικού Κανονισμού Λειτουργίας Δικαστικών Οργάνων της Ε.Π.Ο.”

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button