Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Πουλάει τον Ίνγκασον στη Μίντιλαντ ο ΠΑΟΚ / Έρχεται ο Τροστ-Εκόνγκ!

Προσθαφαιρέσεις θα υπάρξουν στον ΠΑΟΚ, από τον οποίο αποχωρεί ο Ίνγκασον για να παίξει στη Δανία, και από τη μεριά τους οι Θεσσαλονικείς έκλεισαν τον Τροστ-Εκόνγκ και περιμένουν Σαμάτα και Μπάμπα.

Προσθαφαιρέσεις θα υπάρξουν στον ΠΑΟΚ, από τον οποίο αποχωρεί ο Ίνγκασον για να παίξει στη Δανία, και από τη μεριά τους οι Θεσσαλονικείς έκλεισαν τον Τροστ-Εκόνγκ και περιμένουν Σαμάτα και Μπάμπα.

Εξελίξεις προέκυψαν μέσα στο Σαββατοκύριακο στα μεταγραφικά του ΠΑΟΚ. Χθες το βράδυ έγινε γνωστό πως ο «Δικέφαλος του Βορρά» αποδέχθηκε την προσφορά (των 4 εκατ. ευρώ) της Μίντιλαντ για την παραχώρηση του Σβέριρ Ίνγκι Ίνγκασον.

Ο Ισλανδός αναμένεται να αποχωρήσει λίγες ώρες πριν η «ασπρόμαυρη» αποστολή αναχωρήσει για την Ολλανδία, όπου από σήμερα θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας ενόψει της επόμενης σεζόν.

Κάποιες ώρες νωρίτερα από τον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και τον Δημήτρη Τσορμπατζόγλου ενημερωθήκατε πως ο ΠΑΟΚ παίρνει τον Γουίλιαμ Τροστ-Εκόνγκ. Οι Θεσσαλονικείς έχουν φτάσει σε συμφωνία με την Γουότφορντ για την αγορά του 29χρονου στόπερ και θα καταβάλουν στον αγγλικό σύλλογο το ποσό του 1,1 εκατ. ευρώ για να τον αγοράσουν.

Την ίδια στιγμή, ο Αλί Σαμάτα φέρεται να είναι ο εκλεκτός του «δικεφάλου του βορρά» για την ενίσχυση στη γραμμή κρούσης της ομάδας. Στην Τουρκία επιμένουν πως ο επόμενος σταθμός του Τανζανού επιθετικού θα είναι η Τούμπα και χθες δεν συμμετείχε στην προπόνηση της Φενέρμπαχτσε, από την οποία φαίνεται πως θα αποχωρήσει ως ελεύθερος.

Εντωμεταξύ, εξελίξεις φαίνεται πως θα υπάρξουν και για την ενίσχυση στο αριστερό άκρο της άμυνας, με την επιστροφή του Αμπντούλ Ραχμάν Μπαμπά. Η Τσέλσι δεν ζητάει άμεσα κάποιο ποσό, αλλά στη συμφωνία των δύο ομάδων μπαίνουν διάφορα μπόνους επίτευξης στόχων, τα οποία αφορούν το πρώτο χρόνο του συμβολαίου του ποδοσφαιριστή στον ΠΑΟΚ. Σαμάτα και Μπαμπά έχουν τον ίδιο μάνατζερ και σύντομα αναμένονται και για εκείνους εξελίξεις.

πηγή: Sport-FM

Διαβάστε επίσης

Back to top button