Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

«Προτάθηκε στην Κρεμονέζε ο Ζερβίνιο»

Σε αναζήτηση για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του βρίσκεται ο πρώην επιθετικός του Άρη, Zερβίνιο, ο οποίος σύμφωνα με Ιταλό δημοσιογράφο έχει προταθεί στην Κρεμονέζε. #slgr #arisfc #Gervinho #Cremonese #transfernews #SportsNews #season2022_2023

Σε αναζήτηση για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του βρίσκεται ο πρώην επιθετικός του Άρη, Zερβίνιο, ο οποίος σύμφωνα με Ιταλό δημοσιογράφο έχει προταθεί στην Κρεμονέζε.

Στα «ραντάρ» της Κρεμονέζε φαίνεται πως βρίσκεται ο Ζερβίνιο, σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο, Νικολό Σίρα.

Ο Ιβοριανός επιθετικός ο οποίος όπως έγινε γνωστό πριν από λίγες εβδομάδες, αποχωρεί από τον Άρη, έχει δρομολογήσει τις διαδικασίες για να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, με την Κρεμονέζε να βρίσκεται εις εκ των διεκδικητών του χωρίς ωστόσο αυτή η φήμη να έχει μετουσιωθεί σε κάποια πρόταση μιας και στις τάξεις της ομάδας δεν αποτελεί προτεραιότητα η απόκτηση επιθετικού.

Θυμίζουμε ότι ο Ζερβίνιο, αποκτήθηκε από τον Άρη το περασμένο καλοκαίρι ως ελεύθερος, καταγράφοντας 11 εμφανίσεις, όπου πέτυχε ένα γκολ και μοίρασε μια ασίστ, ενώ κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί στην Ιταλία με τη φανέλα της Ρόμα και της Πάρμα.

 

πηγή: Sport-FM

Διαβάστε επίσης

Back to top button