Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Ταξιδεύει στην Αθήνα για να υπογράψει στον Ολυμπιακό ο Ραμόν

Έτοιμος να ολοκληρώσει ακόμη μια μεταγραφική κίνηση είναι ο Ολυμπιακός, που κατέληξε σε οριστική συμφωνία με την Φλαμένγκο, για την απόκτηση του 22χρονου μπακ, Ραμόν. #slgr #olympiacosfc #Ramon #transfernews #SportsNews #season2022_2023

Έτοιμος να ολοκληρώσει ακόμη μια μεταγραφική κίνηση είναι ο Ολυμπιακός, που κατέληξε σε οριστική συμφωνία με την Φλαμένγκο, για την απόκτηση του 22χρονου μπακ, Ραμόν.

Ο νεαρός αμυντικός, αναμένεται να ξεκινήσει το ταξίδι του την Πέμπτη (19/1) ή την Παρασκευή (20/1), με σκοπό να φτάσει στην Αθήνα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιό του με τους «ερυθρόλευκους».

Ο Ολυμπιακός έχει έρθει σε συμφωνία τόσο με την Φλαμένγκο, όσο και με τον 22χρονο ποδοσφαιριστή, που θα υπογράψει συμβόλαιο με τους «ερυθρόλευκους» έως το 2028.

Ο Ραμόν αγωνίστηκε το 2022 δανεικός στην Μπραγκαντίνο και μέτρησε 19 συμμετοχές και τον πήρε πίσω η Φλαμένγκο, με την οποία τα δύο προηγούμενα χρόνια είχε 33 παιχνίδια.

Μάλιστα, αγωνίστηκε και στο πρώτο παιχνίδι της Φλαμένγκο για το 2023 και ήταν βασικός στο 1-0 επί της Άουνταξ για το πρωτάθλημα Καριόκα του Ρίο ντε Τζανέιρο.

Ο Ραμόν θα γίνει ο δεύτερος παίκτης από την Φλαμένγκο που αποκτούν οι Πειραιώτες, αφού είχε προηγηθεί η μεταγραφή του Ροντίνεϊ.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button