Γ' ΕθνικήΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Ο νέος ΠΑΣ Λαμία και ο «πρωτάρης» Αστέρας Σταυρού!

Σήμερα στις 19:00 ο ΠΑΣ Λαμία και ο Αστέρας Σταυρού θα μετρήσουν τις δυνάμεις τους σε φιλική αναμέτρηση στο ΔΑΚ «Αθανάσιος Διάκος».

Σήμερα στις 19:00 ο ΠΑΣ Λαμία και ο Αστέρας Σταυρού θα μετρήσουν τις δυνάμεις τους σε φιλική αναμέτρηση στο ΔΑΚ «Αθανάσιος Διάκος».

Ένα φιλικό παιχνίδι που στόχο έχει να «ξεμουδιάσει» τους ποδοσφαιριστές και των δύο συλλόγων ενώ παράλληλα οι προπονητές θα έχουν μία πρώτης τάξης ευκαιρία να δοκιμάσουν πρόσωπα και σχήματα.

Είναι σίγουρα δύο εντελώς διαφορετικές ομάδες με πολύ διαφορετικούς στόχους παρόλο αυτά είναι ένα φιλικό από το οποίο και οι δύο μπορούν να κερδίσουν.

Ο ΠΑΣ Λαμία, είναι κατά το μεγάλο ποσοστό καινούργια ομάδα, με πολλούς νέους ποδοσφαιριστές. Αν εξαιρέσουμε την άμυνα που δεν άλλαξε σχεδόν καθόλου και ορισμένες επιλογές στο κέντρο, ο ΠΑΣ έχει νέους ποδοσφαιριστές που θέλει ο Λεωνίδας Βόκολος να τσεκάρει την ετοιμότητά τους ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος στις 18/8 με αντίπαλο τον ΝΠΣ Βόλος.

Η Λαμία, μέχρι στιγμής έχει πραγματοποιήσει 11 μεταγραφές. Πιο συγκεκριμένα έχει αποκτήσει τους Νάγκι Γκέργκελι, Βασίλη Χατζηεμμανουήλ, Γιώργο Γιαννούτσο, Ομάρ Σαντάνα, Άλεξ Μούλα, Φλόραρντ Μάλτσι, Ματίας Ακούνια, Σαμουέλε Λόνγκο, Αλέξανδρος Τερεζίου, Καρλίτος και Λέικ.

Από την άλλη τώρα, ο «πρωτάρης» στη Γ΄Εθνική Αστέρας Σταυρού κινήθηκε μεθοδικά στο μεταγραφικό παζάρι, απέκτησε ποδοσφαιριστές από την περιοχή της Φθιώτιδας που γνωρίζουν καλά όμως το πρωτάθλημα της τρίτης εθνικής κατηγορίας και πρόσθεσε αρκετούς νεαρούς παίκτες.

Επίσης, ανανέωσαν με την ομάδα ποδοσφαιριστές που μπορούν να βοηθήσουν τον σύλλογο στο δύσκολο και απαιτητικό πρωτάθλημα που θα αγωνίζεται φέτος η ομάδα.

Πιο συγκεκριμένα οι μέχρι τώρα μεταγραφές του Αστέρα είναι οι εξής: Νίκος Μαγκλάρας, Φίλιππος Σεντής, Γιάννης Αντωνόπουλος, Αλέξανδρος Μαλισσόβας, Ηλίας Γιαννακάκος, Αντώνης Δρόσος, Λάμπρος Σκούρας, Μιχάλης Φράγκος, Χρήστος Αλεξίου και Νίκος Αργύρης.

Διαβάστε επίσης

Back to top button