Ερασιτέχνης ΠΑΣ ΛαμίαΠοδόσφαιρο Γυναικών

Διπλό Μαρκάρισμα με Παναγιώτα Ζαλαώρα και Βάσω Οικονόμου! (audio)

Ντέρμπι Φθιώτιδας την Κυριακή για την Γ' Εθνική Γυναικών ανάμεσα σε ΠΑΣ Λαμία και Νηρηίδες Φθίας στο γήπεδο της Ανθήλης και το "Διπλό Μαρκάρισμα" της Πέμπτης έκανε ζέσταμα δίνοντάς σας μια πρώτη γεύση από το τι θα ακολουθήσει το μεσημέρι της Κυριακής.

Ντέρμπι Φθιώτιδας την Κυριακή για την Γ’ Εθνική Γυναικών ανάμεσα σε ΠΑΣ Λαμία και Νηρηίδες Φθίας στο γήπεδο της Ανθήλης και το “Διπλό Μαρκάρισμα” της Πέμπτης έκανε ζέσταμα δίνοντάς σας μια πρώτη γεύση από το τι θα ακολουθήσει το μεσημέρι της Κυριακής.

Στον Lamia Polis και την εκπομπή “Διπλό Μαρκάρισμα” λοιπόν οι Λάμπρος Αρναούτογλου και Νίκος Μώκος φιλοξένησαν τηλεφωνικά δύο αθλήτριες των δύο ομάδων για να μιλήσουν για το παιχνίδι της Κυριακής.

Η Παναγιώτα Ζαλαώρα στην επιστροφή της στη Λαμία για λογαριασμό των Νηρηίδων αυτή τη φορά, μίλησε για τις ιδιαιτερότητες της Κυριακάτικης αναμέτρησης αφού εκτός του αποτελέσματος που διακυβεύεται, θα αγωνιστεί για πρώτη φορά απέναντι στην πρώην ομάδα της.

Από την άλλη, η Βάσω Οικονόμου του ΠΑΣ Λαμία τόνισε πως κάθε παιχνίδι απαιτεί την ίδια συγκέντρωση και προετοιμασία, συνεπώς δεν θα έδινε τον χαρακτηρισμό “ντέρμπι” απλά ένα σημαντικό παιχνίδι που δίνει βαθμούς στον νικητή.

Ακούστε τις συνεντεύξεις των δύο κοριτσιών:

Διαβάστε επίσης

Back to top button