ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Μπεχαράνο / Ατομικό ο Γκέντσογλου!

Κανονικά στις προπονήσεις του ΠΑΣ Λαμία έχει επιστρέψει ο Ντάνι Μπεχαράνο, ο οποίος δεν έλαβε μέρος στο βασικό στάδιο προετοιμασίας του Καρπενησίου.

Κανονικά στις προπονήσεις του ΠΑΣ Λαμία έχει επιστρέψει ο Ντάνι Μπεχαράνο, ο οποίος δεν έλαβε μέρος στο βασικό στάδιο προετοιμασίας του Καρπενησίου.

Το βασικό στάδιο προετοιμασίας του ΠΑΣ Λαμία στο Καρπενήσι ολοκληρώθηκε την περασμένη Παρασκευή με την ομάδα να επιστρέφει στη βάση της.

Παρόλο αυτά η δουλειά συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς. Καθημερινά στο προπονητικό κέντρο της ομάδας στη Νέα Άμπλιανη πραγματοποιούνται διπλές προπονήσεις που έχουν ως στόχο την καλύτερη δυνατή προετοιμασία του συλλόγου ενόψει της νέας σεζόν.

Αρκετές ασκήσεις αντοχής, ενδυνάμωση και τακτική περιλαμβάνει το βασικό πρόγραμμα της Λαμίας με ποδοσφαιριστές και το τενχικό τιμ να δίνουν το 100% των δυνατοτήτων τους.

Επέστρεψε ο Μπεχαράνο!

Μοναδική απουσία από το βασικό στάδιο προετοιμασίας του ΠΑΣ Λαμία, ήταν ο Ντάνι Μπεχαράνο. Ο Βολιβιανός ανασταλτικός χαφ, μέχρι πρότινος αγωνιζόταν με την Εθνική ομάδα της χώρας του στο Copa America. Έτσι, όπως ήταν λογικό του χορηγήθηκε άδεια, η οποία είχε ως αποτέλεσμα να χάσει το βασικό στάδιο προετοιμασίας που έλαβε χώρα στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας.

Παρόλο αυτά, πλέον ο Μπεχαράνο βρίσκεται στις προπονήσεις της ομάδας, συμμετέχει κανονικά και είναι διαθέσιμος για τα πλάνα του Μιχάλη Γρηγορίου για τη Λαμία της σεζόν 2021-2022.

Ατομικό για Γκέντσογλου!

Μοναδική απουσία από τη σημερινή πρωϊνή προπόνηση του ΠΑΣ Λαμία, ήταν ο Σάββας Γκέντσογλου. Ο έμπειρος μέσος, δεν ακολούθησε το βασικό πλάνο προπόνησης, αντ΄αυτού έκανε ατομικό πρόγραμμα με τρέξιμο και ασκήσεις.

Θυμίζουμε πως την Κυριακή 25/7 θα διεξαχθεί το πρώτο φιλικό παιχνίδι της Λαμίας στο ΔΑΚ Λαμίας «Αθανάσιος Διάκος» με αντίπαλο την κυπριακή ομάδα του Εθνικού Άχνας, που πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της στο Καρπενήσι.

Διαβάστε επίσης

Back to top button