FeaturedΑφιερώματαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Η προϊστορία με την Καλλιθέα!(pics+vids)

Μετά την εντός έδρας ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό για το πρωτάθλημα, ο ΠΑΣ Λαμία είναι έτοιμος να υποδεχθεί αύριο την Καλλιθέα για το θεσμό του Κυπέλλου.

Το LamiaSports σας θυμίζει τι έκανε τα προηγούμενα χρόνια η «κυανόλευκη» ομάδα με αντίπαλο την αθηναϊκή ομάδα.

Θα εξετάσουμε τα αποτελέσματα των δύο τελευταίων χρόνων, όπου ΠΑΣ Λαμία και Καλλιθέα ήταν αντίπαλοι στο πρωτάθλημα της Football League.

Η ομάδα της Φθιώτιδας έχει σε τέσσερις αναμετρήσεις τρεις νίκες και ένα παιχνίδι έχει έρθει ισόπαλο, με την σύγχρονη προϊστορία λοιπόν να είναι υπέρ της Λαμίας.

Πάμε όμως να δούμε αναλυτικά τα παιχνίδια:

«Χτύπησε» στο τέλος με τον Πίντο!

Τη σεζόν 2015-2016 για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League, ο ΠΑΣ Λαμία υποδέχθηκε την Καλλιθέα στο ΔΑΚΛ, όπου την κέρδισε με σκορ 2-1.

Πρώτη γκολ πέτυχε η φιλοξενούμενη ομάδα, όταν στο 48΄ο Λουκάνοβιτς έκανε το 0-1. Η απάντηση για τον ΠΑΣ ήρθε λίγο αργότερα. Ο Τζόκιτς στο 53΄έκανε την σέντρα από τα δεξιά και ο Καραγιάννης έκανε το 1-1.

Στο 78΄ο Γιόνε Πίντο με ένα καταπληκτικό σουτ εκτός περιοχής κέρδισε τον αντίπαλο τερματοφύλακα και έδωσε τη νίκη με σκορ 2-1 στην ομάδα του.

Η μοναδική ισοπαλία…

Την ίδια σεζόν για την 25η αγωνιστική της Β΄Εθνικής, Καλλιθέα και Λαμία ήρθαν ισόπαλες στο «Ελ Πάσο» με σκορ 0-0. Καμία καλή ευκαιρία για τις δύο ομάδες, με τις άμυνες να παίζουν τον σημαντικότερο ρόλο στο παιχνίδι…

Ένα γκολ ήταν αρκετό!

Για την σεζόν 2016-2017 ο ΠΑΣ Λαμία για την 7η αγωνιστική υποδέχθηκε την Καλλιθέα, την οποία κέρδισε πιο εύκολα από όσο δείχνει αυτό το 1-0.

Το γκολ του Σουλεϊμό Όμο στο 47΄ήταν αρκετό για να δώσει τη νίκη στην ομάδα της Λαμίας. Ο Βασιλόγιαννης έβγαλε καταπληκτική σέντρα από τα δεξιά και ο Νιγηριανός αμυντικός χαφ κέρδισε τους πάντες στον αέρα και έκανε το 1-0.

Στο 58΄ο Βάντερσον έχασε μεγάλη ευκαιρία να κάνει το 2-0, όταν αστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι.

Ένα ωραίο… διπλό!

Για την 24η αγωνιστική της Football League την ίδια σεζόν (2016-2017), η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ πήρε ένα σπουδαίο διπλό, σε μια έδρα που αποδείχθηκε ότι για κανέναν δεν ήταν εύκολο να περάσει.

Το 0-1 που ήταν και το τελικό σκορ ήρθε όταν ο Βασιλόγιαννης στο 67΄ευστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι. Το πέναλτι το κέρδισε ο Βάντερσον, όταν πήγε να περάσει και τον τερματοφύλακα της Καλλιθέας, Μιχελή, αλλά ανατράπηκε εντός περιοχής.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button