Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Ιστορικό ρεκόρ από τον ΠΑΟΚ στην άμυνά του

Ο ΠΑΟΚ στα τελευταία 11 επίσημα παιχνίδια μετρά μόλις ένα γκολ παθητικό, επίδοση που είχε πετύχει ποτέ ξανά στην ιστορία του! #slgr #paokfc #αντίπαλοςΠΑΣΛαμία #SportsNews #season2022_2023

Ο ΠΑΟΚ στα τελευταία 11 επίσημα παιχνίδια μετρά μόλις ένα γκολ παθητικό, επίδοση που είχε πετύχει ποτέ ξανά στην ιστορία του!

Μπορεί να μην έχει κάνει και την… τέλεια βαθμολογική συγκομιδή, αφού έχασε βαθμούς σε δύο παιχνίδια, όμως η εικόνα που παρουσιάζει το τελευταίο διάστημα ο ΠΑΟΚ, του έχει… δώσει ένα τρομερό στατιστικό, που δεν έχει ξανασυμβεί στην ιστορία του συλλόγου.

Συγκεκριμένα, μετά το παιχνίδι με την ΑΕΚ στην OPAP Arena όπου ηττήθηκε με 2-0, ο «δικέφαλος του βορρά» κόντρα σε ΠΑΣ Γιάννινα, Ιωνικό, Βόλο, Καλαμάτα (2), Παναιτωλικό, Άρη, Λαμία, ΟΦΗ και Παναθηναϊκό, έχει δεχθεί μόλις ένα τέρμα και παραμένει αήττητος!

Αυτή η δουλειά που γίνεται από τους αμυντικούς του Ραζβάν Λουτσέσκου όσο και τον Κοτάρσκι, αποτελεί επίδοση ρεκόρ για τους «ασπρόμαυρους» στην ιστορία του επαγγελματικού ποδοσφαίρου και θέλουν μέσα στο επόμενα παιχνίδια που ακολουθούν, να το διευρύνουν.

πηγή: Sport-FM

Διαβάστε επίσης

Back to top button