Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Με Πιρές η αποστολή του Βόλου για το ματς κόντρα στον Άρη

Στην αποστολή του Βόλου ενόψει του ματς κόντρα στον Άρη για την 19η αγωνιστική της Super League συμπεριλήφθηκε το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας Φελίπε Πιρές. #slgr #volosnfc #Pires #αντίπαλοςΠΑΣΛαμία #SportsNews #season2022_2023

Στην αποστολή του Βόλου ενόψει του ματς κόντρα στον Άρη για την 19η αγωνιστική της Super League συμπεριλήφθηκε το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας Φελίπε Πιρές.

Την αποστολή για την εκτός έδρας αναμέτρηση της 19ης αγωνιστικής κόντρα στον Άρη, ανακοίνωσε ο προπονητής του Βόλου, Κώστας Μπράτσος.

Σε αυτή συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά και το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας της Μαγνησίας, Φελίπε Πιρές, λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση.

Αντίθετα, ο Έλληνας τεχνικός συνεχίζει να μην έχει στη διάθεση του τον αρχηγό της ομάδας Tάσο Τσοκάνη, ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί.

Αναλυτικά η 20αδα του Βόλου:

Κλέιμαν, Κότνικ, Αλχο, Τάχατος, Σιέλης, Εσκοβάλ, Ασλανίδης, Πίρινεν, Λούνα, Σι, Μεταξάς, Μπαριέντος, Καρτάλης, Ντέλετιτς, Μεσκίδα, Πιρές Τσιρίνος, Γκάγκι, Οζέγκοβιτς, Κούτσιας.

Διαβάστε επίσης

Back to top button