Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Μόνο οι κάτοχοι διαρκείας στο Ιωνικός – ΑΕΚ!

Μόνο οι κάτοχοι διαρκείας κι όσοι οπαδοί του Ιωνικού είχαν αγοράσει εισιτήριο σε προηγούμενο παιχνίδι της ομάδας τους, θα έχουν δικαίωμα εισόδου στο παιχνίδι με την ΑΕΚ. #slgr #ionikosfc #aekfc #κόσμος #αντίπαλοςΠΑΣΛαμία #SportsNews #season2022_2023

Μόνο οι κάτοχοι διαρκείας κι όσοι οπαδοί του Ιωνικού είχαν αγοράσει εισιτήριο σε προηγούμενο παιχνίδι της ομάδας τους, θα έχουν δικαίωμα εισόδου στο παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Διευκρινίσεις για τα εισιτήρια του κυριακάτικου (22/1) αγώνα με την ΑΕΚ δίνει η ΠΑΕ Ιωνικός, βάζοντας… δικλείδες για να μη βρεθούν φίλοι της Ένωσης στο γήπεδο της Νίκαιας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Ιωνικός και το τμήμα εισιτηρίων ενημερώνει πως για την αγορά εισιτηρίων είναι απαραίτητη η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας και των στοιχείων που χρειάζονται.
Επίσης, κατά τη διαδικασία της εισόδου στο γήπεδο, κάθε οπαδός θα πρέπει να φέρει μαζί του εκτός του εισιτηρίου και την αστυνομική του ταυτότητα ώστε να γίνει ταυτοπροσωπία.

Υπενθυμίζεται πως δικαίωμα αγοράς εισιτηρίων για τον ερχόμενο αγώνα με την ΑΕΚ έχουν οι κάτοχοι των διαρκείας (σσ. μέχρι δύο εισιτήρια) και όσοι οπαδοί της ομάδας μας είχαν αγοράσει εισιτήριο σε προηγούμενο παιχνίδι.

Διαβάστε επίσης

Back to top button