Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Στη λίστα του Παναθηναϊκού ο Αλ Τάμαρι (vid)

Ο Ιορδανός εξτρέμ της Λέουβεν που μένει ελεύθερος το καλοκαίρι είναι μια από τις περιπτώσεις που έχει ξεχωρίσει ο Παναθηναϊκός για το δεξί άκρο της επίθεσης. #slgr #panathinaikosfc #AlTamari #transfernews #SportsNews #season2022_2023

Ο Ιορδανός εξτρέμ της Λέουβεν που μένει ελεύθερος το καλοκαίρι είναι μια από τις περιπτώσεις που έχει ξεχωρίσει ο Παναθηναϊκός για το δεξί άκρο της επίθεσης.

Με τον χρόνο να πιέζει, ο Παναθηναϊκός είναι από τις ομάδες που προσπαθεί να ενισχυθεί στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Μια από τις θέσεις που θέλουν να ενισχυθούν οι «πράσινοι», είναι αυτή του εξτρέμ. Το τελευταίο όνομα που έχει βγει στην επιφάνεια είναι αυτό του Μούσα Αλ Τάμαρι που αγωνίζεται στη Λέουβεν.

Για τον 25χρονο δεξί εξτρέμ έχει δείξει ενδιαφέρον η Ναντ με το «τριφύλλι» να θέλει να καταφέρει να πάρει αυτός τον παίκτη που έχει αγωνιστεί και στην Κύπρο με τον ΑΠΟΕΛ. Ο Ιορδανός ποδοσφαιριστής ξεκίνησε την καριέρα του στην Σαμπάμπ Αλ-Ορντόν και μετά πήγε στην Αλ Τζαζίρα. Από το 2018 έως το 2020 ήταν στην Κύπρο και τον ΑΠΟΕΛ έχοντας στο πρωτάθλημα 48 συμμετοχές και 12 γκολ, ενώ στο Βέλγιο και την Λέουβεν μετράει 71 παιχνίδια και 7 τέρματα.

πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button