Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Βλέπει Κετζιόρα για τα μπακ ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ έχει δείξει σοβαρό ενδιαφέρον για την περίπτωση του Τόμας Κετζιόρα, θέλοντας να τον αποκτήσει άμεσα από τη Ντινάμο Κιέβου. #slgr #paokfc #transfernews #SportsNews #season2022_2023

Ο ΠΑΟΚ έχει δείξει σοβαρό ενδιαφέρον για την περίπτωση του Τόμας Κετζιόρα, θέλοντας να τον αποκτήσει άμεσα από τη Ντινάμο Κιέβου.

Την περίπτωση του Τόμας Κετζιόρα εξετάζει ο ΠΑΟΚ. Ο 28χρονος Πολωνός μπακ βρίσκεται στη λίστα του Ζοσέ Μπότο και υπάρχει σοβαρό ενδιαφέρον, το οποίο έχουν δείξει μάλιστα οι «ασπρόμαυροι» για την απόκτησή του από τη Ντιναμό Κιέβου.

Ο Κετζιόρα έχει συμβόλαιο με τον ουκρανικό σύλλογο για ενάμιση ακόμη έτος, ωστόσο έχει δείξει διάθεση να αποχωρήσει από την ομάδα και ο ΠΑΟΚ θέλει να το εκμεταλλευτεί αυτό για να τον αποκτήσει, με την τιμή του μάλιστα να είναι προσιτή όπως λέγεται.

Το ενδιαφέρον του «δικέφαλου του βορρά» είναι σοβαρό και γίνονται, ήδη, κινήσεις για την αγορά του, θέλοντας να φέρουν άμεσα στην Ελλάδα τον Πολωνό μπακ.

Ο Τόμας Κετζιόρα ξεκίνησε την καριέρα του από τη Λεχ Πόζναν γράφοντας 158 ματς με 11 γκολ και 12 ασίστ, με τη Ντινάμο Κιέβου να τον αποκτά με 1,7 εκατ. ευρώ το καλοκαίρι του 2017. Με τους Ουκρανούς έχει μετρήσει 198 συμμετοχές με 7 γκολ και 20 ασίστ.

Είναι επίσης 26 φορές διεθνής με την Πολωνία, έχοντας πετύχει ένα τέρμα.

πηγή: Sport-FM

Διαβάστε επίσης

Back to top button