Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Άρης-Βόλος: Ντέρμπι εξάδας στο «Βικελίδης»

Άρης και Βόλος κοντράρονται στη Θεσσαλονίκη και στο «Κλεάνθης Βικελίδης», σε ένα ντέρμπι εξάδας για τη 19η αγωνιστική της Super League. #slgr #arisfc #volosnfc #αντίπαλοιΠΑΣΛαμία #SportsNews #season2022_2023

Άρης και Βόλος κοντράρονται στη Θεσσαλονίκη και στο «Κλεάνθης Βικελίδης», σε ένα ντέρμπι εξάδας για τη 19η αγωνιστική της Super League.

Επτά φορές έχουν συναντηθεί οι δύο ομάδες για την Super League και στις δύο έδρες, με την ισοπαλία να είναι εκείνη που απουσιάζει από τις αναμετρήσεις τους, όπως και ο πλουραλισμός στο σκοράρισμα, αφού μόλις στο ένα από τα επτά παιχνίδια τους έχουν σκοράρει και οι δύο.

Στις τρεις αναμετρήσεις που έχουν διεξαχθεί μέχρι τώρα με γηπεδούχο τον Άρη, υπήρξαν δύο νίκες της ομάδας της Θεσσαλονίκης και στην τελευταία επικράτησε ο Βόλος με 2-0.

Η πρώτη συνάντηση τους με γηπεδούχο τον Άρη έγινε στις 19 Δεκεμβρίου 2019, με τους Κίτρινους να επικρατούν 4-0 χάρη στα γκολ των Ιντέγιε και Γκάμα, οι οποίοι σημείωσαν από δύο τέρματα.

Η επόμενη επίσκεψη του Βόλου έγινε στις 7 Ιανουαρίου 2021 και τα γκολ των Λούκας Σάσα (18’) και Μπερτόλιο (81’) έγραψαν το τελικό 2-0.

Ο Βόλος είχε επικρατήσει στο παρθενικό τους ματς που είχε γίνει στην Μαγνησία, αλλά στη συνέχεια η σκυτάλη πήγε στα χέρια του Άρη, ο οποίος σημειώσε τέσσερις διαδοχικές νίκες εντός και εκτός έδρας. Αυτό το σερί σταμάτησε με την εκτός έδρς νίκη του Βόλου στις 5 Φεβρουαρίου 2022 με 2-0 (80’ Άλεξ Σοάρες, 86’ Κορέα) και συνεχίστηκε με το  παιχνίδι του πρώτου γύρου αυτής της σεζόν ανάμεσα τους, όπου πάλι επικράτησε με 2-0.

Ο Άρης έχει διατηρήσει το άηττητο στα τελευταία πέντε εντός έδρας παιχνίδια του, ενώ ο Βόλος προέρχεται από εκτός έδρας νίκη κόντρα στον Ιωνικό, με την οποία έσπασε ένα σερί χωρίς να σημειώσει γκολ που κράτησε για πέντε αγωνιστικές.

7 ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

2 ΝΙΚΕΣ ΑΡΗΣ

– ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ

1 ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΣ

ΓΚΟΛ: 6-2

Πιθανές ενδεκάδες:

Άρης (Άλαν Πάρντιου): Κουέστα – Εμπακατά, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Πίρσμαν – Ντουκουρέ, Μανού Γκαρθία, Νταρίντα – Ματέο Γκαρσία, Μαντσίνι, Γκρέι

Βόλος (Κώστας Μπράτσος): Κλέιμαν – Άλχο, Εσκοβάλ, Σιέλης, Λούνα – Μπαριέντος, Μεταξάς – Ντέλετιτς, Μεσκίδα, Τσιρίνος – Οζέγκοβιτς

Διαιτητής: Κατοίκος
Βοηθοί: Απτόσογλου, Νιδριώτης
4ος: Τσιμεντερίδης
VAR: Γκάμαρης, Φωτόπουλος.

Διαβάστε επίσης

Back to top button