Β΄ ΦθιώτιδαςΤοπικό Ποδόσφαιρο

Ισόπαλο το ντέρμπι στη Ροδίτσα (φωτογραφίες+βίντεο)

Στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Β΄Φθιώτιδας, ο Ηρακλής Ροδίτσας υποδέχθηκε την Α.Ε Εχιναίων στο ντέρμπι της ημέρας.

Στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Β΄Φθιώτιδας, ο Ηρακλής Ροδίτσας υποδέχθηκε την Α.Ε Εχιναίων στο ντέρμπι της ημέρας.

Στο 1-1 έμειναν ο Ηρακλής Ροδίτσας και η Α.Ε Εχιναίων στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Β΄Φθιώτιδας.

Η ομάδα του Ηρακλή είναι αυτή που προηγήθηκε στο σκορ με γκολάρα του Αλέξη Αλεξίου, ο οποίος σκόραρε με σουτ ανάμεσα στη σέντρα και τη μεγάλη περιοχή.

Με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, ο Βαγγέλης Λαΐνας ισοφάρισε για την Α.Ε Εχιναίων στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ακυρώθηκε γκολ του Ηρακλή Ροδίτσας ως οφσάιντ. Ο Σκαρλάτος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της Α.Ε Εχιναίων όμως ο βοηθός σήκωσε τη σημαία του και το γκολ ακυρώθηκε.

Στο 65΄ο γηπεδούχος Ηρακλής κέρδισε πέναλτι με τον Ντούλα. Ο ίδιος ποδοσφαιριστής ανέλαβε την εκτέλεσε, έστειλε τη μπάλα στο κέντρο του τέρματος εκεί όπου ο Χάδος μπλόκαρε τη μπάλα. Όμως ο διαιτητής έδωσε επανάληψη στην εκτέλεση. Αυτή τη φορά ο Τσαμαδιάς ήταν αυτός που ανέλαβε να εκτελέσει το πέναλτι, έστειλε και αυτός τη μπάλα στο κέντρο με τον Χάδο να πιάνει και αυτό το πέναλτι.

Το 1-1 παρέμεινε έως το τέλος του αγώνα.

Ρεπορτάζ και φωτογραφίες: Νίκος Ριζόπουλος

Διαβάστε επίσης

Back to top button