Β΄ ΦθιώτιδαςΤοπικό Ποδόσφαιρο

«Κρέμασε» τα παπούτσια του ο Φάνης Παπαθανάσιου! (φωτογραφίες+βίντεο)

Την απόφαση να σταματήσει το ποδόσφαιρο, πήρε ο έμπειρος μέσος του Π.Α.Ο Ανθήλης, Φάνης Παπαθανάσιου.

Την απόφαση να σταματήσει το ποδόσφαιρο, πήρε ο έμπειρος μέσος του Π.Α.Ο Ανθήλης, Φάνης Παπαθανάσιου.

Την δύσκολη απόφαση να «κρεμάσει» τα παπούτσια του, πήρε ο ποδοσφαιριστής του Π.Α.Ο Ανθήλης και ένας εκ των αρχηγών της ομάδας, Φάνης Παπαθανασίου.

Ο Φάνης Παπαθανασίου με τον γιό του!

Η αφορμή δυστυχώς ήταν ο τραυματισμός του την περασμένη Κυριακή, όπου στο ντέρμπι με τον Ηρακλή Ροδίτσας, αποχώρησε τραυματίας από τον αγωνιστικό χώρο με μερική ρήξη πρόσθιου χιαστού. Ο λόγος όμως της αποχώρησής του από τα γήπεδα, είναι για να αφιερωθεί στην οικογένειά του!

Παρόλο αυτά, ο Φάνης όντας λάτρης της μπάλας, δεν θα αποχωρήσει μια και καλή από το ποδόσφαιρο, καθώς θα βρίσκεται όσο του το επιτρέπει η εργασία του και οι οικογενειακές του υποχρεώσεις, δίπλα στην αγαπημένη του ομάδα τον Π.Α.Ο Ανθήλης και τους συμπαίκτες του!

Η ομάδα του Π.Α.Ο Ανθήλης

Ο Φάνης Παπαθανασίου ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από τον Παμφθιωτικό πρώτα στο παιδικό τμήμα και μετέπειτα στο ανδρικό. Στη συνέχεια πήγε στον Παγκρατιακό με τον οποίο είχε αρκετές συμμετοχές και μέσα από τις εμφανίσεις με την ομάδα κλήθηκε και στη Μικτή Φθιώτιδας την περίοδο 1994-1995.

Με την Μικτή Φθιώτιδας πέρασαν την αντίστοιχη της Χαλκιδικής και είχαν φτάσει στα ημιτελικά όπου και ηττήθηκαν από τον Πειραιά. Υπήρχε βασικό και αναντικατάστατο μέλος της Μικτής αλλά και αρχηγός της!

Ας θυμηθούμε την περσινή γκολάρα του Φάνη Παπαθανασίου στο γήπεδο της Ροδίτσας:

Διαβάστε επίσης

Back to top button