Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Τουρκία: Οι Τούρκοι θέλουν και αυτόν από την Ελλάδα με τα 8 γκολ

Έντονη η φημολογία πως έχει ήδη έρθει δελεαστική πρόταση από κλαμπ της Super Lig Τουρκίας. #slgr #SuperLig #ποδοσφαιριστής #season2021_2022

Έντονη η φημολογία πως έχει ήδη έρθει δελεαστική πρόταση από κλαμπ της Super Lig Τουρκίας

Τουρκία: Οι Τούρκοι θέλουν και αυτόν από την Ελλάδα – Πρόταση Τουρκία για τον φορ με τα 8 γκολ

Ο δανεισμός του από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας ήταν μια επιτυχία από μόνη της μια και ο λεγάμενος μετρούσε συμμετοχές με τους άλλοτε πρωταθλητές Πορτογαλίας. Ο ΟΦΗ, ωστόσο, έπεισε άπαντες για να έρθει στην πανέμορφη Κρήτη και αυτός χρειάστηκε παρά λίγα ματς για να αποδείξει πως έχει άρρηκτη σχέση με τα δίχτυα.

Ο Λουίς Φελίπε, περί ου ο λόγος, έχει ήδη βγάλει 8 γκολ σε 12 παιχνίδια με τον ΟΦΗ σε κανονική περίοδο και πλέι άουτ και φυσικά η παρουσία του κρίνεται άκρως επιτυχημένη.

Σε τέτοιο βαθμό που στην Κρήτη θα ήθελαν να τον πείσουν να φοράει τη φανέλα του Ομίλου και την επόμενη σεζόν μια και το συμβόλαιο με την Σπόρτινγκ ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2024.

Ο Φελίπε έχει πάρει τα μηνύματα πως στη Λισαβόνα και την επόμενη σεζόν δε θα βρει χώρο στο ρόστερ αλλά το πρόβλημα έρχεται από τη γειτονική Τουρκία.

Έντονη η φημολογία πως έχει ήδη έρθει στα χέρια και του 29χρονου Βραζιλιάνου επιθετικού αλλά και της Σπόρτινγκ, δελεαστική πρόταση από κλαμπ της Super Lig Τουρκίας. Πρόβλημα.

πηγή: Sportime.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button