Α΄ ΦθιώτιδαςΤοπικό Ποδόσφαιρο

Πάμε Κουβά: Με τα παιχνίδια της 15ης αγωνιστικής…

Πάμε να δούμε τι θα δούμε και σε αυτή την αγωνιστική, η οποία έχει και ένα δυνατό ντέρμπι! #ΕΠΣΦθιώτιδας #Α_Φθιώτιδας #Πάμε_Κουβά #ΕρασιτεχνικόΠοδόσφαιρο #SportsNews #season2022_2023

Πάμε να δούμε τι θα δούμε και σε αυτή την αγωνιστική, η οποία έχει και ένα δυνατό ντέρμπι!

Στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α΄Φθιώτιδας έχουμε σημαντικά παιχνίδια και για τις πρώτες θέσεις αλλά και για την ουρά…

Όπως κάθε αγωνιστική εμείς θα δώσουμε τα προγνωστικά μας με κίνδυνο να εκτεθούμε για ακόμη μία φορά, ΑΛΛΑ δεν πειράζει καθώς η στήλη αυτή είναι απλά για να δίνουμε έναν διαφορετικό τόνο στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της περιοχής μας.

Πάμε να δούμε τι θα δούμε:

ΣΑΒΒΑΤΟ 21/01/2023 ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 15.00

1/ΓΗΠ. ΜΑΛΕΣΙΝΑ: ΜΑΛΕΣΙΝΑ 2008 – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΛΑΡΥΜΝΑΣ—> Ένα ακόμη ντέρμπι Λοκρίδας με τις δύο ομάδες να είναι και φέτος πολύ δυνατές. Θα πάω με την έδρα και ΆΣΣΟΣ.

2/ΓΗΠ. ΣΤΑΥΡΟΥ: ΑΣΤΗΡ ΣΤΑΥΡΟΥ – ΑΡΗΣ ΑΓ. ΚΩΝ/ΝΟΥ—> Μετά την εντός έδρας ήττα από τον Οπούντιο Μαρτίνου ο Αστέρας δεν θέλει να χάσει άλλους βαθμούς και όσο και ανεβασμένη να είναι η ομάδα του Άρη, θεωρώ πως οι γηπεδούχοι θα κερδίσουν. Οπότε ΆΣΣΟΣ.

4/ΓΗΠ. ΚΑΛΑΠΟΔΙΟΥ: ΚΑΛΑΠΟΔI – ΑΤΑΛΑΝΤΗ—> Δυνατό και πολύ ενδιαφέρον ματς. Το Καλαπόδι έχει έδρα οπότε θα πάω και εδώ με τον ΆΣΣΟ.

5/ΓΗΠ. ΚΑΛΥΒΙΩΝ: ΚΑΛΥΒΙΑ – ΡΕΓΚΙΝΙ—> Είναι ματς το οποίο θεωρώ πως τα Καλύβια το θέλουν πιο πολύ. Είναι πάνω-κάτω ισοδύναμες οι ομάδες, αλλά η Α.Ε.Κ θέλει το τρίποντο και για αυτό θα επιλέξω τον ΆΣΣΟ.

6/ΓΗΠ. ΛΙΒΑΝΑΤΩΝ: ΔΑΦΝΗ ΛΙΒΑΝΑΤΩΝ – ΟΠΟΥΝΤΙΟΣ ΜΑΡΤΙΝΟΥ—> Ντέρμπι στις Λιβανάτες. Ένα ακόμη δηλαδή, διότι έτσι όπως έχει πάει το πρωτάθλημα σε κάθε αγωνιστική έχουμε και από ένα ντέρμπι κορυφής. Ποιοτικές και οι δύο ομάδες και νομίζω πως δεν θα έχουμε νικητή στο παιχνίδι αυτό. ΙΣΟΠΑΛΙΑ.

7/ΓΗΠ. ΣΤΥΛΙΔΑΣ: ΣΤΥΛΙΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΜΙΑΣ—> Στο περσινό πρωτάθλημα, το οποίο και σήκωσε η Στυλίδα, το παιχνίδι αυτό ήταν ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ. Και το φετινό θεωρώ πως θα είναι αρκετά καλό και δύσκολα βλέπω νικητή. ΙΣΟΠΑΛΙΑ.

Διαβάστε επίσης

Back to top button