Α΄ ΦθιώτιδαςΤοπικό Ποδόσφαιρο

A.O Στυλίδας – Α.Ε Καλυβίων: Φωτορεπορτάζ από την αναμέτρηση

Στο 1-1 έμειναν ο Α.Ο Στυλίδας και η Α.Ε Καλυβίων στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Α΄Φθιώτιδας.

Στο 1-1 έμειναν ο Α.Ο Στυλίδας και η Α.Ε Καλυβίων στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Α΄Φθιώτιδας.

Στο πρώτο παιχνίδι για το 2023 ο Α.Ο Στυλίδας και η Α.Ε Καλυβίων έμειναν στο 1-1 σε ένα παιχνίδι το οποίο είχε δύο γκολ, τέσσερις κόκκινες κάρτες και αρκετά νεύρα.

Η ομάδα της Στυλίδας προηγήθηκε στο σκορ χάρη σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γκούρλια στο 4΄κάνοντας το 1-0. Το πέναλτι είχε κερδίσει ο Ζούνιορ Τίμιτε έπειτα από αντικανονικό μαρκάρισμα του Παλάσκα.

Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο Καραγιώργος της Στυλίδας αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα του διαιτητή του Κουρεμάδα, απόφαση η οποία σήκωσε έντονη διαμαρτυρία από τους γηπεδούχους.

Στην επανάληψη του αγώνα και πιο συγκεκριμένα στο 55΄ο Χριστόπουλος εκτέλεσε το κόρνερ από τα δεξιά, ο Τάτσης πήδηξε πιο ψηλά απ΄όλους και με κεφαλιά έφερε το ματς στα ίσια κάνοντας το 1-1.

Τεράστια ευκαιρία για το 1-2 είχε το 69΄η ομάδα των Καλυβίων, με το Τσιγκόλη προ κενής εστίας να σουτάρει άουτ. Ευκαιρίες είχαν και οι δύο σύλλογοι μέχρι τη λήξη του αγώνα, η οποία τους βρήκε εν τέλει στην ισοπαλία με 1-1 σκορ.

Με εννέα ποδοσφαιριστές ολοκλήρωσε τον αγώνα η Α.Ε Καλυβίων καθώς αποβλήθηκαν οι Μιχαήλ και Τσάτσας, ενώ αποβλήθηκε και ο Γκούρλιας από τη Στυλίδας ο οποίος είχε βγει ως αλλαγή.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΔΩ

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΟ FACEBOOK ΠΡΟΦΙΛ TOY LAMIASPORTS

Διαβάστε επίσης

Back to top button