Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Ξεκαθαρίζει το πλάνο του Μίτσελ για Περιστέρι

Οι σκέψεις του Ισπανού προπονητή για το αυριανό παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο για την 19η αγωνιστική της Super League. #slgr #olympiacosfc #atromitosfc #Michel #αντίπαλοςΠΑΣΛαμία #SportsNews #season2022_2023

Οι σκέψεις του Ισπανού προπονητή για το αυριανό παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο για την 19η αγωνιστική της Super League.

Αντίστροφα για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι μετρούν άπαντες στον Ολυμπιακό και όλοι περιμένουν την απόφαση του Μίτσελ για τα πρόσωπα αλλά και τον σχηματισμό που θα επιλέξει για την αυριανή αναμέτρηση για την 19η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Το ερώτημα είναι αν ο Ισπανός θα πάει ξανά με τα τρία «δεκάρια» (Χάμες, Φορτούνη και Μπιέλ) στο Περιστέρι, ή θα σπάσει τη συγκεκριμένη τριάδα που θα πλαισιώσει τον Μπακαμπού στην κορυφή της επίθεσης και θα μείνουν στον πάγκο ο Γκάρι και ο Μασούρας.

Για τις υπόλοιπες θέσεις, δεν πρόκειται να υπάρξει κάποια αλλαγή, καθώς κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Πασχαλάκης και μπροστά του θα είναι οι Ροντινέι, Ντόι, Παπασταθόπουλος και Ρέαμπτσιουκ. Το δίδυμο στα χαφ θα αποτελέσουν ο Ιν-Μπομ και ο Εμβιλά.

Αν κάποιο «δεκάρι» μείνει εκτός, τότε αυτός κατά πάσα πιθανότητα θα είναι ο Φορτούνης και θα παίξει ένας εκ των Ροντρίγκες ή Μασούρα στα πλάγια.

πηγή: Sport-FM

Διαβάστε επίσης

Back to top button