Β΄ ΦθιώτιδαςΤοπικό Ποδόσφαιρο

Με «δαιμονισμένο» Ράπτη ο Πελασγιακός κέρδισε και τη Θύελλα! (φωτογραφίες+βίντεο)

Στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β΄Φθιώτιδας και για τον 3ο όμιλο, ο Α.Ο Πελασγιακός κέρδισε με 3-0 σκορ τη Θύελλα Μεγάλης Βρύσης.

Στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β΄Φθιώτιδας και για τον 3ο όμιλο, ο Α.Ο Πελασγιακός κέρδισε με 3-0 σκορ τη Θύελλα Μεγάλης Βρύσης.

Διαβάστε το ρεπορτάζ του Βαγγέλη Μπιζάτου:

Απόγευμα Κυριακής και τα βλέμματα ήταν στραμμένα στο γήπεδο της Πελασγίας με την ομώνυμη ομάδα να υποδέχεται την ομάδα της Θύελλας Μεγάλης Βρύσης.

Η ανανεωμένη ομάδα του Κούκλη φέτος «πετάει φωτιές» με τον Αντώνη Ράπτη να πετυχαίνει δεύτερο συνεχόμενο χατ τρικ και να χαρίζει 3 πολύτιμους βαθμούς στην ομάδα του, βάζοντας έτσι σοβαρή υποψηφιότητα για τον τίτλο του 3ου ομίλου.

Στο ματς μόλις στο 13 λεπτό του αγώνα ο Μάνος από πλάγια θέση πάσαρε έξυπνα στο Ράπτη και αυτός με υποδειγματικό πλασέ άνοιξε το σκορ κάνοντας το 1-0.

Στο 32 λεπτό του ημιχρόνου ο Σπυριδάκης μοιράζει στον Μάνο και αυτός με σουτ βρίσκει το δεξί δοκάρι του Τασουλή, του τερματοφύλακα της Μεγάλης Βρύσης.

Αλλεπάλληλες χαμένες ευκαιρίες από Ράπτη και Μάνο και στο 41 λεπτό ο Τσαούσης με περίτεχνη σέντρα βρίσκει τον Ράπτη μέσα στην μικρή περιοχή αυτός πλάσαρε αλλά έστειλε την μπάλα άουτ.

Στο 44 λεπτό και μετά από κερδισμένο πέναλτι του Τσιριγκούλη, ο Ράπτης ανέλαβε την εκτέλεση ευστοχώντας για το 2-0, το οποίο ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη η ομάδα του Πολύμερου προσπάθησε να αντιδράσει αλλά χωρίς να μπορεί να βρει κάποιο τέρμα που θα την έβαζε ξανά στο ματς.

Στο 76 λεπτό ο Μάνος έχασε την ευκαιρία του αγώνα με τον Ράπτη να πασάρει στην μικρή περιοχή να βρίσκει μόνο του τον σέντερ φορ του Πελασγιακού και πάνω στην γραμμή να σώζει τελευταία στιγμή ο Χάνι στέλνοντας την μπάλα κόρνερ.

Στο 79 λεπτό ο Ιάκωβος που είχε περάσει ως αλλαγή σέντραρε στη μικρή περιοχή ο Ράπτης πήρε την κεφαλιά αλλά την έστειλε άουτ. Ότι δεν έκαναν σε αυτή τη φάση το έκαναν στο 90 με τον Ιάκωβο να πασάρει στο Ράπτη και αυτός να εκτελεί ψύχραιμα αυτή την φορά γράφοντας το τελικό 3-0.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΑ ΠΑΠΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΠΙΖΑΤΟ

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΔΩ

Διαβάστε επίσης

Back to top button