Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Θέλει να πουλήσει τον Χουλτ

Ο Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει τις επόμενες ημέρες να παραχωρήσει τον Νίκλας Χουλτ, προκειμένου να βάλει χρήματα στα ταμεία του και να μη χάσει τον παίκτη ως ελεύθερο.

Ο Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει τις επόμενες ημέρες να παραχωρήσει τον Νίκλας Χουλτ, προκειμένου να βάλει χρήματα στα ταμεία του και να μη χάσει τον παίκτη ως ελεύθερο. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι «πράσινοι» βρίσκονται σε επαφές με ομάδες του εξωτερικού, προκειμένου να παραχωρήσουν τον παίκτη, ο οποίος έχει καταθέσει προσφυγή. Οι «πράσινοι» αισιοδοξούν πως θα καταφέρουν να κερδίσουν την υπόθεση, όμως αυτό δε σημαίνει πως ο παίκτης θα επιστρέψει στο «τριφύλλι».

Ήδη, οι διοικούντες του Παναθηναϊκού μελετούν ορισμένες προτάσεις που υπάρχουν για τον Σουηδό, με μια από αυτές να είναι από τη Νότιγχαμ Φόρεστ. Ο Χουλτ από την πλευρά του είναι αποφασισμένος να καταθέσει νέα προσφυγή, αν τελικά χάσει την πρώτη, καθώς την Τρίτη λήγει η προθεσμία για την καταβολή από την πλευρά των «πράσινων» της δόσης του Δεκεμβρίου.

Παράλληλα, ανοιχτό παραμένει το ενδεχόμενο παραχώρησης και του Ουσμάν Κουλιμπαλί, εφόσον υπάρξει κάποια αξιόλογη πρόταση από το εξωτερικό. Η Μαλίν είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του παίκτη, όμως ο παίκτης είναι αρνητικός στο να αγωνιστεί στη βελγική ομάδα. Παράλληλα, η Λέγκια δε φαίνεται διατεθειμένη να καταθέσει πρόταση για την απόκτησή του, παρά το ενδιαφέρον της.

πηγή: novasports

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button