ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Δυο συλλήψεις στο Λεβαδειακός – ΠΑΣ Λαμία

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου της Αστυνομίας, στο χθεσινό παιχνίδι του Λεβαδειακού με τον ΠΑΣ Λαμία, έγιναν δυο συλλήψεις και δώδεκα προσαγωγές.

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου της Αστυνομίας, στο χθεσινό παιχνίδι του Λεβαδειακού με τον ΠΑΣ Λαμία, έγιναν δυο συλλήψεις και δώδεκα προσαγωγές.

Η ανακοίνωση αναφέρει πως η αστυνομία προχώρησε σε δυο συλλήψεις ημεδαπών ο οποίος ένας εξ αυτών είναι ανήλικος, για ρίψη κροτίδων, άναμμα πυρσού και θραύση δυο καθισμάτων.

Συνολικά έγιναν δώδεκα προσαγωγές ενώ σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίσθηκε δικογραφία για παραβάσεις νομοθεσίας περί αθλητισμού, καθώς και περί βεγγαλικών & πυροτεχνημάτων.

Η ανακοίνωση:

Δύο (2) συλλήψεις ημεδαπών, πραγματοποιήθηκαν μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριακών στοιχείων, από Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, στις 22-01-2023 το βράδυ στη Λιβαδειά, μετά το τέλος διεξαγωγής του ποδοσφαιρικού αγώνα, μεταξύ των ομάδων «ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964», στο Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς.

Ειδικότερα, οι δύο συλληφθέντες, εκ των οποίων ο ένας ανήλικος, κατηγορούνται κατά περίπτωση, για ρίψη κροτίδων, άναμμα πυρσού που στη συνέχεια απορρίφθηκε στο ταρτάν του γηπέδου, καθώς και για θραύση δύο (2) καθισμάτων, κατά τη διάρκεια διεξαγωγής του αγώνα.

Μετά το τέλος του αγώνα, οι Αστυνομικοί προέβησαν συνολικά σε δώδεκα (12) προσαγωγές, ενώ σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίσθηκε δικογραφία για παραβάσεις νομοθεσίας περί αθλητισμού, καθώς και περί βεγγαλικών & πυροτεχνημάτων.

Διαβάστε επίσης

Back to top button