Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Ενδιαφέρον της Χάντερσφιλντ για Βατσλίκ

Την περίπτωση του Τόμας Βατσλίκ εξετάζει η Χάντερσφιλντ. Ποια η στάση του Ολυμπιακού στην υπόθεση του Τσέχου τερματοφύλακα. #slgr #olympiacosfc #Vaclik #transfernews #αντίπαλοςΠΑΣΛαμία #SportsNews #season2022_2023

Την περίπτωση του Τόμας Βατσλίκ εξετάζει η Χάντερσφιλντ. Ποια η στάση του Ολυμπιακού στην υπόθεση του Τσέχου τερματοφύλακα.

Άλλη μία ομάδα εξετάζει την περίπτωση του Τόμας Βατσλίκ, μετά την Άλκμααρ που είχε ασχοληθεί σοβαρά με την περίπτωσή του το προηγούμενο διάστημα.

Από την Ολλανδία προέκυψε η πληροφορία πως ο Τσέχος τερματοφύλακας πέρασε από εξετάσεις και κόπηκε, όμως ο παίκτης δεν είχε πατήσει ποτέ ολλανδικό έδαφος για να συμβεί κάτι τέτοιο.

Ο διεθνής γκολκίπερ παραμένει στην Ελλάδα, περιμένει τις εξελίξεις που αφορούν το μέλλον του.

Από τον Ολυμπιακό εκεί που προκύπτει είναι πως δεν υπάρχει πρόβλημα για την παραχώρησή του και από χθες υπάρχουν πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες η Χάντερσφιλντ εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να αποκτήσει τον Βατσλίκ και σύντομα θα καταθέσει επίσημη πρόταση.

Την ίδια στιγμή, από την Ιταλία προκύπτει η πληροφορία πως η Σαλερνιτάνα δύσκολα θα προχωρήσει για τη μεταγραφή του Παπ Αμπού Σισέ, λόγω του οικονομικού και στη Βουλγαρία αναφέρουν πως η Λουντογκόρετς κινείται για τον Άβιλα που δεν υπολογίζεται.

πηγή: Sport-FM

Διαβάστε επίσης

Back to top button