Ερασιτέχνης ΠΑΣ ΛαμίαΠοδόσφαιρο Γυναικών

Ισόπαλο το ντέρμπι της Φθιώτιδας στη Γ΄Εθνική! (φωτογραφίες)

Στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του 5ου ομίλου της Γ΄Εθνικής ποδοσφαίρου γυναικών, ο ΠΑΣ Λαμία αντιμετώπισε τις Νηρηίδες Φθίας στο γήπεδο «Νίκος Σαφάκας» της Ανθήλης.

Στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του 5ου ομίλου της Γ΄Εθνικής ποδοσφαίρου γυναικών, ο ΠΑΣ Λαμία αντιμετώπισε τις Νηρηίδες Φθίας στο γήπεδο «Νίκος Σαφάκας» της Ανθήλης.

Το τελικό σκορ ήταν το 0-0 με τις δύο ομάδες να έχουν παρόλο αυτά τις ευκαιρίες για σκοράρουν στο παιχνίδι.

Η ανακοίνωση του ΠΑΣ Λαμία:

Λευκή ισοπαλία παραχώρησε η ομάδα μας στις Νηρηίδες σε αγώνα της 3ης αγωνιστικής του 5ου ομίλου της Γ’ Εθνικής γυναικών στο Δημοτικό γήπεδο Ανθήλης.

Τα κορίτσια μας που αγωνίστηκαν με αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα, λόγω απουσιών σε σχέση με τον προηγούμενο αγώνα, θα μπορούσαν να είχαν προηγηθεί από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης αφού σε εκτέλεση φάουλ της Πενταγιώτη η μπάλα βρήκε το πάνω μέρος της οριζοντίας δοκού της φιλοξενούμενης ομάδος.

Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του κ. Κολοβού που είχε βοηθούς τις κες Πολυμέρου και Κέππα της ΕΠΣ Φθιώτιδος.

ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 (Παπαστάμος): Σπουρνιά, Ρίζου Αρ., Νταρλαδήμα, Πενταγιώτη, Οικονόμου, Κουρομπλή, Κωστορρίζου Βασ. (58′ Καραδήμα), Παπαστάμου, Φαρδέλα, Χότζα, Παπαδοπούλου.

ΝΗΡΗΙΔΕΣ (Αποστολόπουλος): Ζαλαώρα,, Σαχπαζίδη, Γκαρέλη, Πανάκη, Καλλιώρα, Ππαπαγεωργίου, Κατσαούνου, Νέλλα, Κεραμίδα, Πολυδώρου, Χατζίου

Η Διοίκηση του σωματείου μας είναι υποχρεωμένη να ευχαριστήσει και δημόσια τη διοίκηση του ΠΑΟ Ανθήλης για τις διευκολύνσεις προς την ομάδα μας, ταυτόχρονα δε να τη συγχαρεί για την πολύ καλή έως άριστη εικόνα του αγωνιστικού χώρου αλλά και όλων γενικά των εγκαταστάσεων του γηπέδου.

Η ανακοίνωση των Νηρηίδων Φθίας:

Στο πλαίσιο της 3ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής ποδοσφαίρου γυναικών, η ομάδα των Νηρηίδων Φθίας φιλοξενήθηκε από αυτή του ΠΑΣ Λαμία στο Δημοτικό Γήπεδο Ανθήλης, “Νίκος Σαφάκας”, με το τελικό 0-0 να χαρίζει τους πανηγυρισμούς στην γηπεδούχο ομάδα που κατάφερε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας και να “πληγώνει” τις φιλοξενούμενες Νηρηίδες, οι οποίες “άφησαν” 2 πολύτιμους βαθμούς στο κυνήγι της 1ης θέσης του πρωταθλήματος.

Το παιχνίδι καθ΄όλη την διάρκειά του περιορίστηκε κυρίως στην μεσαία γραμμή του γηπέδου, με τις παίκτριες των δύο ομάδων να έρχονται συνεχώς αντιμέτωπες σε εναέριες μονομαχίες, αδυνατώντας έτσι να δημιουργήσουν κάποια φάση προς την αντίπαλη εστία.

Μάλιστα, οι Νηρηίδες ήταν αυτές που στάθηκαν δις άτυχες, αφού εκτός από την στέρηση των 2 πολύτιμων βαθμών, αποκόμισαν και δύο τραυματισμούς, αφού σε αναγκαστική αλλαγή προέβησαν η τερματοφύλακας της ομάδας, Παναγιώτα Ζαλαώρα, αλλά και η Βάσω Κατσαούνου.

Διαβάστε επίσης

Back to top button