Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Παραχωρεί τον Διούδη στην πολωνική Ζαγκλέμπιε ο Παναθηναϊκός

Σύμφωνα με ρεπορτάζ ο Σωκράτης Διούδης θα συνεχίσει την καριέρα του στην Πολωνία και στην Ζαγκλέμπιε. #slgr #panathinaikosfc #Διούδης #transfernews #SportsNews #season2022_2023

Παρελθόν από τον Παναθηναϊκό αναμένεται να αποτελέσει τις επόμενες μέρες ο Σωκράτης Διούδης, με τον Τάσο Νικολογιάννη να αποκαλύπτει πως ο Έλληνας τερματοφύλακας θα συνεχίσει στην πολωνική Ζαγκλέμπιε.

Τίτλοι τέλους πέφτουν για τον Σωκράτη Διούδη στον Παναθηναϊκό, με τον Τάσο Νικολογιάννη να αποκαλύπτει στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 πως ο Έλληνας τερματοφύλακας βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με την πολωνική Ζαγκλέμπιε.

Ο 29χρονος εντάχθηκε στον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι του 2017, όταν άφησε τον Άρη, έχοντας πραγματοποιήσει με τους «πράσινους» 125 εμφανίσεις. Ωστόσο, φέτος δεν βρισκόταν στα αγωνιστικά πλάνα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς και είχε μπροστά του στο ροτέισον τόσο τον Μπρινιόλι, όσο και τον Λοντίγκιν.

Έτσι, με το συμβόλαιό του να ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι, ο Διούδης έψαχνε εδώ και καιρό τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, ο οποίος βρίσκεται στην Πολωνία και την ομάδα της Ζαγκλέμπιε, η οποία βρίσκεται στη 15η θέση του πρωταθλήματός της, έναν βαθμό πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

πηγή: Sport-FM

Διαβάστε επίσης

Back to top button