Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Χριστοβασίλης: «Κανείς δεν έχει κάνει πρόταση για τον ΠΑΣ, δε βλέπω με θετικό μάτι την πώληση του Παναιτωλικού»

Ο ιδιοκτήτης του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιώργος Χριστοβασίλης, μίλησε για την πώληση του Παναιτωλικού αλλά και για τα όσα δε γίνεται να αλλάξουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο ιδιοκτήτης του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιώργος Χριστοβασίλης, μίλησε για την πώληση του Παναιτωλικού αλλά και για τα όσα δε γίνεται να αλλάξουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο ιδιοκτήτης του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιώργος Χριστοβασίλης, στο ITV για την ομάδα του αλλά και την πώληση του Παναιτωλικού:

Για το ενδεχόμενο πώλησης του ΠΑΣ Γιάννινα: «Προς το παρόν, τόσα χρόνια που είμαι στον ΠΑΣ, δε βρέθηκε ένας να χτυπήσει την πόρτα μου για την ομάδα. Τα χρόνια περνάνε κι εμείς μεγαλώνουμε και είναι λογικό να υπάρχει κόπωση, από τη συνολική ενασχόληση με το ποδόσφαιρο. Γίνονται και κάποια πράγματα που σε στεναχωρούν και δεν τα ξεπερνάς εύκολα. Στο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα οι καλές στιγμές είναι πάντα λίγες και ξεχνιούνται εύκολα. Πάντα όμως αυτό που μας ενοχλεί, είναι ότι υπάρχουν δύο μέτρα και δύο σταθμά μεταξύ των μεγάλων και των μικρών ομάδων. Όλοι μας αντιμετωπίζουν με διαφορετικό τρόπο τους μικρούς και τους μεγάλους και δείτε τι αποφάσεις βγήκανε για την τιμωρία με τον Ολυμπιακό. Η κατάσταση στην ΕΠΟ σήμερα είναι η χειρότερη που ήταν ποτέ, στα χρόνια που τουλάχιστον εγώ ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο».

Για την αγορά του Παναιτωλικού από την οικογένεια Καμίνσκι: «Ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί κάποια διαδικασία, ούτε και έχει επικυρωθεί κάτι στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού. Προσωπικά, δεν το βλέπω με θετικό μάτι, γιατί ένας νέος επενδυτής, σε μία ομάδα με το που έρχεται δε θα πουλούσε τους δύο καλύτερους παίκτες του, αντί να ενισχύσει την ομάδα. Είναι πράγματι περίεργη κίνηση να πάει να επενδύσει σε μία πόλη που δεν έχει αεροδρόμιο, δεν έχει λιμάνι, δεν έχει τουρισμό, δεν έχει κάτι να του προσφέρει σε οικονομικό επίπεδο., Ούτε από τα εισιτήρια μπορεί να πει κάποιος, ότι θα κερδίσει κάτι τόσο μεγάλο που τον έκανε να επενδύσει. Οι αλλαγές στις διοικήσεις των ομάδων της επαρχίας δε μπορούν να αλλάξουν τη μοίρα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Αυτό μπορεί να γίνει μόνο όταν αλλάζουν οι διοικήσεις στις μεγάλες ομάδες».

Διαβάστε επίσης

Back to top button