Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

ΑΕΚ: Τσεκάρει Αθανασιάδη για το καλοκαίρι η Φενέρμπαχτσε!

Πρόταση εκ Τουρκίας δεν αποκλείεται να προκύψει το καλοκαίρι στην ΑΕΚ για τον διεθνή τερματοφύλακα, Γιώργο Αθανασιάδη. #slgr #aekfc #transfernews #fenerbahce #Αθανασιάδης #αντίπαλοςΠΑΣΛαμία #SportsNews #season2022_2023

Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA η Φενέρ τσεκάρει μεταξύ τεσσάρων πορτιέρε τον τερματοφύλακα της ΑΕΚ, Γιώργο Αθανασιάδη.

Πρόταση εκ Τουρκίας δεν αποκλείεται να προκύψει το καλοκαίρι στην ΑΕΚ για τον διεθνή τερματοφύλακα, Γιώργο Αθανασιάδη.

Πώς θα σας φαινόταν ακόμη ένας Έλληνας στην Τουρκία; Καθόλου άσχημα, με δεδομένο πως αρκετοί παίζουν, ήδη, στη γειτονική μας χώρα σε υψηλό, μάλιστα, level.

Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, το καλοκαίρι δεν αποκλείεται το όνομα ακόμη ενός Έλληνα ποδοσφαιριστή να παίξει πολύ γερά για τη γείτονα. Ο λόγος για τον Γιώργο Αθανασιάδη που σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA τσεκάρεται από τη Φενέρμπαχτσε. Να σημειωθεί επίσης πως ακόμα είμαστε σε προκαταρτικό στάδιο… Όπερ σημαίνει ότι δεν έχει γίνει επαφή με το γραφείο που εκπροσωπεί τον ποδοσφαιριστή ούτε με τον παίκτη! Και η πληροφορία που σας δίνουμε έχει γίνει γνωστή μέσω δικηγορικού γραφείου που ασχολείται με χρηματοοικονομικά και έρχεται κατευθείαν από το BIST, το χρηματιστήριο της Κωνσταντινούπολης δηλαδή.

Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα ένα-ένα… Κατ’ αρχήν το καλοκαίρι η Φενέρ είναι πολύ πιθανό να παραχωρήσει τον βασικό της τερματοφύλακα και εκ των αρχηγών της ομάδας, Αλτάι Μπαγιντίρ. Λέγεται και γράφεται πως ο παίκτης είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα αποχωρήσει το καλοκαίρι έπειτα από τα τέσσερα χρόνια στα «καναρίνια». Και η Φενέρ ψάχνει τερματοφύλακα. Μάλιστα, έχει ξεκινήσει την αναζήτηση από τώρα. Παίζει το όνομα του Κέιλορ Νάβας, αλλά η ηλικία του Κοσταρικανού είναι αυτή που τρενάρει την όποια συζήτηση.

Ενώ η ομάδα της Πόλης έχει και άλλες 3-4 περιπτώσεις που τσεκάρει κυρίως για το καλοκαίρι. Σύμφωνα, λοιπόν, με πληροφορίες, η μία εξ αυτών είναι ο Αθανασιάδης. Και στη Φενέρ έχουν σε μεγάλη εκτίμηση τον Έλληνα πορτιέρε όχι μόνο λόγω της φετινής του παρουσίας στην ΑΕΚ, αλλά και ελέω των περσινών εμφανίσεων με τη Σερίφ Τίρασπολ στην Ευρώπη. Ο Αθανασιάδης ήταν εκ των κορυφαίων κίπερ στη φάση των ομίλων. Είχε αναδειχθεί MVP στην ιστορική νίκη των Μολδαβών με 2-1 επί της Ρεάλ μέσα στο «Μπερναμπέου» και γενικώς ήταν από τους πρωταγωνιστές της ομάδας του στη διοργάνωση.

Έτσι το όνομά του υπάρχει στο «τεφτέρι» της Φενέρ. Τώρα αν θα προκύψει πρόταση το καλοκαίρι, θα φανεί… Και, βέβαια, σε όλα αυτά έχει λόγο και η ΑΕΚ που το καλοκαίρι έκανε την έξυπνη κίνηση. Κατ’ αρχήν του έδειξε μέσω Αλμέιδα ότι τον υπολογίζει, ενώ φρόντισε να προχωρήσει και σε ανανέωση του συμβολαίου του έως το 2025! Και βέβαια φέτος ο Αθανασιάδης είναι βασικός στο πρωτάθλημα μετρώντας 13 ματς στο πρωτάθλημα.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button