ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Από τέτοια παιχνίδια… μόνο δυνατός βγαίνεις!

Μόνο κερδισμένος μπορεί να βγει ο ΠΑΣ Λαμία από το χθεσινό παιχνίδι στο "Καραϊσκάκης"...

Ο ΠΑΣ Λαμία ηττήθηκε χθες στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» με 3-2 από τον Ολυμπιακό και έμεινε εκτός από τη συνέχεια του Κυπέλλου Ελλάδος.

Η ήττα, η οποία ήρθε με ανατροπή από τους Πειραιώτες, καθώς ο Ντάνιελ Αντετζο στο 44΄έκανε το 0-1, κρίθηκε εν πολλοίς στην αποβολή του Λάζαρ Ρόμανιτς στο δεύτερο ημίχρονο, την οποία θα αφήσουμε εσάς να την κρίνεται…

Εμείς, αυτό που θα τονίσουμε είναι ότι από αυτά τα παιχνίδια και από αυτές τις εμφανίσεις η ομάδα της Λαμίας μόνο δυνατή μπορεί να βγει. Μία ομάδα με το μπάτζετ των «κυανόλευκων» ήταν κοντά στο να κάνει και πάλι τη ζημιά…

Εξ΄αρχής το εγχείρημα ήταν δύσκολο. Όμως και μόνο που κατάφερε το σύνολο του Άκη Μάντζιου να βάλει δύσκολα στους διεκδικητές του Κυπέλλου και του πρωταθλήματος μέσα στο σπίτι τους… λέει πολλά.

Και μόνο που «σκόρπισε» πανικό με το γκολ της έστω και για λίγα λεπτά στα δημοσιογραφικά θεωρεία του Καραϊσκάκης και γέμισε άγχος εκατοντάδες οπαδών της αντίπαλης ομάδας, μας αποδεικνύει για ακόμη φορά πως ο ΠΑΣ Λαμία έχει πλέον χαρακτήρα, έχει δύναμη και μπορεί να κοιτάξει στα μάτια τον κάθε αντίπαλο, ανεξαρτήτως φανέλας και δυναμικής.

Κρατάμε τα λόγια του προπονητή της Λαμίας, στα οποία τόνισε πως η ομάδα μπήκε στο γήπεδο παίζοντας ποδόσφαιρο, όχι βρώμικα και «κυνήγησε» μέχρι τέλους το όνειρό της!

Τα καλύτερα έρχονται για τον ΠΑΣ Λαμία!!!

Διαβάστε επίσης

Back to top button