ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

«Κλέβει» Τόσιτς από την Ντέμπρετσεν ο ΠΑΣ Λαμία!

Μία μεταγραφική κίνηση από το πάνω ράφι ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει ο ΠΑΣ Λαμία ο οποίος σύμφωνα με το ρεπορτάζ βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του 35χρονου άλλοτε επιθετικού της ΤΣΣΚΑ Σόφιας και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ζόραν Τόσιτς!

Μία μεταγραφική κίνηση από το πάνω ράφι ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει ο ΠΑΣ Λαμία ο οποίος σύμφωνα με το ρεπορτάζ βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του 35χρονου άλλοτε επιθετικού της ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ζόραν Τόσιτς!

Ο Τόσιτς αγωνιζόταν μέχρι τον περασμένο Δεκέμβρη στο Καζακστάν και την Τόμπολ Κοστανάι, ωστόσο αν και του κατατέθηκε πρόταση ανανέωσης, αυτή απορρίφθηκε από τον ποδοσφαιριστή ο οποίος αναζητούσε μια νέα πρόκληση στην καριέρα του.

Μάλιστα σύμφωνα με τα ρεπορτάζ τόσο του Καζακστάν όσο και της Ουγγαρίας, ο 35χρονος βρισκόταν πολύ κοντά στο να δώσει τα χέρια με την Ντέμπρετσεν και να συνεχίσει την καριέρα του στο πρωτάθλημα της Ουγγαρίας, εκεί όπου η ομάδα βρίσκεται στην 7η θέση.

Κάπου εκεί προέκυψε το ενδιαφέρον του ΠΑΣ Λαμία, με την διαφαινόμενη μεταγραφή να φέρει την υπογραφή του Πίτι ο οποίος εισηγήθηκε για την απόκτησή του!

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε στο Καζακστάν ο Τόσιτς κατέγραψε 23 συμμετοχές, πετυχαίνοντας 5 γκολ και μοιράζοντας 4 ασσίστ.

Κατά το παρελθόν έχει κάνει σπουδαία καριέρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας με την οποία είχε 241 συμμετοχές, 47 γκολ και 41 ασίστ.  Έχει αγωνιστεί ακόμη σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Αγγλία), Κολονία (Γερμανία), Παρτιζάν (Σερβία) και Ταιζού Γιουαντά (Κίνα). Έχει κατακτήσει 1 πρωτάθλημα Αγγλίας, 2 Λιγκ Καπ Αγγλίας, 3 πρωταθλήματα Ρωσίας, 2 Κύπελλα Ρωσίας, 2 Σούπερ Καπ Ρωσίας, 2 πρωταθλήματα Σερβίας, 4 Κύπελλα Σερβίας και 1 πρωτάθλημα Καζακστάν. Έχει συμμετοχές σε Champions League και Europa League. Τέλος. είναι 76 φορές διεθνής με την εθνική ομάδα της Σερβίας, έχοντας και 11 γκολ.

Την είδηση έφερε πρώτο στη δημοσιότητα το starsports.gr

Δείτε τον εν δράση:

 

Διαβάστε επίσης

Back to top button